27.06.2022
Georgina Rodriguez, aparitie demna de Baywatch pe un yacht de lux. In ce ipostaze au surprins-o paparazzi

Georgina Rodriguez a devenit una dintre principalele tinte ale paparazzilor, din motive usor de inteles: este partenera lui Cristiano Ronaldo si una dintre cele mai sexy mamici din showbiz.

La numai doua luni dupa nastere, Georgina Rodriguez arata fenomenal. Partenera lui Cristiano Ronaldo se bucura de vacanta de vara alaturi de familie si de prieteni, pe un yacht de lux. 

Daca zilele trecute paparazzii au fotografiat-o pe Georgina alaturi de copii, de data aceasta mamica si-a luat cateva ore libere, de rasfat, numai pentru ea. Georgina s-a bronzat, a inotat si a facut sarituri in apa de pe yacht.

Vedeta nu are aparitii fabuloase doar la plaja, ci si pe covorul rosu: luna trecuta, Georgina a impresionat cu un look de diva la Festivalul de Film de la Cannes.

Tatiana Spinu isi bucura cititorii cu un nou roman! Vezi cum a avut loc lansarea cartii „O ultima scrisoare” - FOTO/VIDEO

Partenera lui Ronaldo incearca sa isi revina dupa momentele dificile din urma cu doua luni, cand, la nastere, a pierdut unul din gemeni. 

Articole din aceeasi categorie