29.01.2021
Alexandru Manciu - student in Marea Britanie! Dupa ce a emigrat cu familia, interpretul isi doreste schimbari: „Cantatul cu vocea nu mai este cariera mea de baza”

A decis ca e timpul schimbarilor, iar plecarea din Moldova a fost primul pas. Talentatul interpret, Alexandru Manciu este acum student la o universitate prestigioasa de muzica din Marea Britanie.

 

Citeste si :  Pamela Anderson, acuzata ca a furat barbatul altei femei: „Este trist ca oamenii sarbatoresc si ii felicita”

Contactat de echipa O Seara Perfecta, Alexandru Manciu a povestit cum a ajuns la ideea de a se inscrie la o universitate de muzica din Marea Britanie, avand studii complete din Republica Moldova:„Aici fac ceva deosebit, ceva diferit de ceea ce am facut acasa. E vorba de music production si sound design pentru ca m-am implicat mai mult in productia muzicala. Este vorba de crearea muzicii, crearea soundtrack-urilor pentru filme, de a sonoriza un film. E o sfera mult mai larga si mult mai interesanta. De cand m-am bagat mai mult in productie, mi s-a parut un lucru foarte interesant.”

Alexandru spune ca acum si-ar dori sa se concentreze mai mult pe productie, ci nu pe interpretatea muzicii. „Probabil am ajuns la moment in care pentru mine cantatul cu vocea nu mai este cariera mea de baza. Mai mult as zice ca e o parte a hobby-ului meu pe care il faceam din copilarie. Sunt 30 de ani de cand cant, cred ca cumva m-am consumat. Nu zic cantatul va disparea total din viata mea, dar e ceva ce nu ma fascineaza si nu e interesant la momentul de fata. Continui sa scriu piese...E un proces de dezvoltare si de crestere. Muzica usoara nu-i doar despre cantat si industria muzicala e mult mai ramificata. E vorba si de a produce, si de a face.”

Interpretul sustine ca a ales sa plece cu familia peste hotare pentru a se putea dezvolta si pentru noi oportunitati:„Noi am mers in Marea Britanie pentru a avea posibilitatea mai mare de a ne dezvolta si a face ceva mai bun atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri. Ca sa putem creste, nu pe plan financiar, dar pe plan personal. Noi ne gandim la personalitatile noastre, la ceea ce vrem noi sa facem, la ceea ce vrem noi sa ajungem".

Priveste interviul in intregime si afla cum se intelege Alexandru cu noiii sai colegi de facultate, cum s-au integrat copiii artistului la Londra si afla de ce majoritatea interpretilor pleaca peste hotare.

Citeste si :  Intrebarea-capcana pe care o pune Elon Musk la orice interviu de angajare

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie