26.02.2024
Frumusete fara bisturiu. Aceste femei celebre au lasat varsta sa se aseze pe chipul lor - FOTO

Aceste femei celebre au lasat timpul sa-si faca treaba si varsta sa se aseze natural pe chipul lor, fara sa intervina impotriva semnelor timpului. Nici n-au de ce, caci doamnele din imagine sunt absolut superbe!

Susan Sarandon

Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! In decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaina. Fanii, socati de cele mai recente imagini - FOTO

Vedeta de 77 de ani este un model pentru femeile in varsta de la Hollywood: nimeni n-ar asocia aceasta fata cu acel numar de ani. Susan crede ca, pe masura ce imbatranesti, mai putin inseamna mai mult in ceea ce priveste produsele de machiaj, cum ar fi fardul de pleoape colorat, a big no-no. Cat despre chirurgia plastica sau Botox, actrita nu le-a luat in considerare: are nevoie ca fata ei sa se miste.

Julia Roberts

Am spus-o si-o repetam: zambetul este cel mai frumos machiaj al unei femei, iar Julia este cel mai bun exemplu. La cei 56 de ani ai sai, actrita intoarce capete cu succesul cu care-o facea in prima tinerete si asta si datorita genelor sale extraordinare. Actrita se numara printre femeile care-si accepta varsta cu mandrie si nu simte nevoia sa viziteze cabinetele esteticienilor. „Vreau ca lumea sa stie cand sunt suparata, cand sunt fericita si cand sunt derutata. Fata ta spune o poveste."

Robin Wright

Familia Maxian se bucura de vacanta! Vezi imaginile care iti taie respiratia - VIDEO

Are 57 de ani si inca arata ravasitor de frumoasa. Fosta sotie a lui Sean Penn spune ca acceptarea imbatranirii este cheia aspectului ei tineresc. Asta si cativa „stropi de Botox“ o ajuta sa arate si sa se simta tanara. Ca toata lumea, si Robin are propriile lupte cu trecerea anilor, dar incearca sa le rezolve cu o mentalitate pozitiva. „Nu suport petele maro pe care le-am capatat de la varsta. Dar ghici ce? Trebuie sa le primesc si pe ele”.

Kim Cattrall

La cei 67 de ani ai sai, actrita arata chiar mai bine decat in anii trecuti, cand a incercat ceva din ceea ce-i poate oferi industria estetica. Acum, insa, pe fata ei se citeste mai mult naturalul, decat artificialul, iar vedeta din Totul despre Sex inca aduce cu focoasa Samantha. Si desi Kim nu s-a declarat impotriva procedurilor de orice fel, aceasta a tinut sa precizeze ca este important sa arati ca tine. La orice varsta...

Winona Ryder

News alert! Actrita cu chip de copil are... 52 de ani! Si nu numai ca nu-i arata, dar ii si primeste cu bratele deschise. De ce? Pentru ca i s-au oferit roluri mai bune pe masura ce a imbatranit: „Stiu ca actritele au o perioada dificila din cauza varstei lor. Stiu ca exista. Tu erai iubita, iar acum esti mama. Dar nu il vad ca pe un lucru rau – poate fi la fel de interesant, daca nu mai mult, decat rolul principal“, spune ea.

Kate Winslet

A trecut ceva timp de cand actrita britanica scufunda Titanicul alaturi de Leonardo DiCaprio. In varsta de 48 de ani, o regasim la fel de eleganta si de atragatoare, chiar si cu acele riduri in plus. Iar Kate este de parere ca viata este si mai buna, pe masura ce imbatranesti: „Imbatranirea este, pana acum, cu adevarat distractiva si aduce cu ea atat de multe schimbari. Te simti mai increzator in tine”.

Articole din aceeasi categorie