24.05.2023
Fiica lui Johnny Depp, asemanare izbitoare cu mama sa, Vanessa Paradis! Lily-Rose, superba la Cannes

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, superba la Cannes, la bratul lui The Weeknd. Tanara in varsta de 23 de ani este leita celebra sa mama, splendida frantuzoaica!

Cine o priveste pe Lily-Rose Depp nu are cum sa nu-si aminteasca de superba si ingenua sa mama, Vanessa Paradis. Lily-Rose Depp este copilul cel mare al fostului cuplu de staruri, ea avand si un frate mai mic, pe Jack (John Christopher Depp III).

Lily Rose Depp la Cannes, Foto Getty (2) jpg

Patric Hanganu - seara cu peripetii! „Doamne, nu mai vin in satul acesta” - FOTO/VIDEO

Dupa ce parintii sai celebri, Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit in 2012, dupa o relatie de 14 ani, au primit custodie comuna pentru Lily-Rose Depp, care si-a impartit viata intre Los Angeles, Paris si New York. Iar acum, la 23 de ani, este model si actrita, mandra de originile sale europeano-americane. Primul rol l-a avut in 2014, iar din 2015 este ambasador al brandului de lux Chanel. Intrebata de W Magazine in urma cu cativa ani ce apreciaza cel mai mult la parintii ei celebri, Lily-Rose a raspuns: "Mi-a placut ca si-au dorit sa ne tina pe mine si pe fratele meu cat mai departe de atentia presei si a marelui public, sa ne fereasca de intruziuni. Acum eu am ales acest drum in cariera si stiu ce ma asteapta. Dar cand esti copil si adolescent, nu ai de ales..."

Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp nu putea lipsi de la celebrul festival de la Cannes, aflat in plina desfasurare, zilele acestea.

O familie fericita! Natalia Barbu - imagini rare alaturi de sotul sau, milionarul Nicolae Sota: „My love” - FOTO

Superba blondina a intors toate capetele la Festivalul din sudul Frantei, pasind la bratul celebrului artist canadian The Weeknd, care a revenit de putin timp la numele sau din buletin, Abel Tesfaye. Ei reprezinta mult asteptatul serial ”The Idol”, de pe HBO Max.

Au fost prezente si fostul model Victoria's Secret Stella Maxwell, dar si indrazneata Julia Fox, care au contribuit la o noapte de neuitat in sudul Frantei.

Lily-Rose Depp a impresionat cu imaginea diafana, intr-o micuta rochie neagra, scurta, stramta si paietata, pantofi cu toc si parul prins intr-un coc romantic.

Nu ai cum sa nu te gandesti la mama sa, atunci cand o privesti, caci este copie la indigo a Vanessei Paradis.

Articole din aceeasi categorie