09.06.2024
Fiica Iuliei Albu, machiată și îmbrăcată ca pe covorul roșu la banchetul de clasa a VIII-a: „Doamne, cât de frumoasă e” - FOTO

Iulia Albu a pregătit-o pe Mikaela ca pentru Oscaruri pentru banchetul de clasa a VIII-a. În vârstă de 14 ani, Mikaela a trecut pe mâna make-up artiștilor și a hair stylistilor și a avut un look de milioane la terminarea gimnaziului.

Adolescenta a avut părul coafat în bucle lejere și un machiaj smokey eyes, care i-a pus perfect ochii albaștri în valoare. Totuși unii internauți nu s-au putut abține să nu critice look-ul fetei, considerând că e prea mult machiaj pentru clasa VIII-a.

„Așa fardată în clasa a 8-a? Cred că mă juca mama în picioare....”; „Este foarte frumoasă naturală”, „Prea mult make-up pentru un copil”.

Totuși, Iulia Albu a lăsat, mai demult, să se înțeleagă că nu îi permite fiicei sale să se machieze zi de zi, ci o face doar la evenimente speciale.

Surorile gemene care vor același job și acceptă un singur salariu: „Trebuie să fim împreună tot timpul” - FOTO

Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor - FOTO

Fanele au felicitat-o însă pentru look-ul ei de la banchet. Adolescenta a purtat o superba rochiță portocalie cu aplicații metalice, un dres alb și pantofi vișinii cu toc Valentino, împrumutați de la mama ei. Poșeta a chic a fost imoposibil de ignorat.

„And it went like this… a fost o seară pe care nu o voi uita prea curând. Am legat prietenii pentru o viață și am învățat să îmi întind aripile către viitor. Indiferent de ce va urma de acum înainte, vă mulțumesc tuturor. Am învățat multe de la voi și împreună cu voi. Începem un nou capitol.
Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea”, a scris Mikaela pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie