24.11.2022
Familia Rapunzel. O ucraineanca si fiicele ei gemene impresioneaza cu parul lor de poveste

Ucraineanca Alena Kravchenko face senzatie pe retelele de socializare cu parul ei incredibil de lung. Fiicele ei gemene, in varsta de 10 ani, ii calca acum pe urme, cu o podoaba capilara de invidiat.

In varsta de 37 de ani, Alena nu s-a mai tuns de la 5 ani, are un par lung de aproape 2 metri, iar acum participa la toate concursurile de frumusete a parului organizate in Ucraina. Pe care le si castiga :)  Gemenele ei o admira si isi doresc sa ii calce pe urme: una are un par lung de 0.9 m, iar cealalta de 1,3 m.

„Mama mi-a spus ca o femeie ar trebui sa aiba parul lung. Aceste ganduri sunt adanc inradacinate in mintea mea si mi-am crescut parul cu mare dragoste in toti acesti ani. Particularitatea parului meu nu este doar cat de lung este, este si culoarea naturala, natura mi-a acordat o culoare aurie, care ma face foarte fericita. La soare straluceste frumos”, a spus Alena.

„Nu m-am mai tuns de la varsta de cinci ani. Mama ma tundea scurt pentru ca parul meu se ondula foarte mult si nu ma putea pieptana”, a mai spus ucraineanca.

Articole din aceeasi categorie