Adezivul aplicat pentru sustinerea genelor poate subtia genele naturale, iar astfel ele cedeaza, cad si se raresc. De asemenea, este nevoie de noi produse de ingrijire si curatare potrivite, care sa contina anumite ingrediente care sa nu afecteze calitatea adezivului. Si asta nu este tot. Sunt riscuri foarte mari sa te confrunti cu... paduchi.
ABC 7 News avertizeaza ca specialistii semnaleaza o crestere a prezentei paduchilor de gene in randul persoanelor care au extensii de gene. Paduchii sunt organisme care traiesc in foliculii de par si, la fel ca cei care se regasesc pe cap, se pot transmite de la o persoana la alta.
Cum ajungi sa faci paduchi de la extensiile de gene?
Extensiile de gene limiteaza cumva aplicarea produselor de ingrijire in zona ochilor. Potrivit ABC 7 News, medicii spun ca persoanele care au extensii de gene nu le curata corespunzator, iar astfel apar bacteriile si infectiile. Printre probleme putem enumera roseata, mancarimile si da, paduchii.
Cu toate astea, curatarea si ingrijirea corespunzatoare a zonei ochilor nu promite prevenirea completa a aparitiei paduchilor, dar va fi mult mai greu ca bacteriile sa-si faca aparitia. Asadar, curatati genele si extensiile de gene fara teama ca acestea vor cadea sau se vor subtia. Astfel, veti preveni explozia microorganismelor.
O alta modalitate prin care paduchii pot fi transferati de la o persoana la alta, in afara de igiena necorespunzatoare, poate fi folosirea aceluiasi prosop cu o persoana infestata sau chiar a aplicatoarelor de gene si a altor produse cosmetice pentru zona ochilor (farduri, pensule, mascara etc.).
Ce faci daca ai paduchi de gene?
In cazul in care te confrunti cu paduchii de gene, trebuie sa faci o vizita urgenta la cabinetul oftalmologului, iar cu ajutorul unui microscop, acesta va face o examinare a ochilor si pleoapelor. Daca disconfortul resimtit in zona ochilor este provocat de paduchi, atunci extensiile de gene trebuie indepartate. In plus, poti folosi ulei de arbore de ceai pentru tratarea zonei sau tratamentul recomandat de medicul specialist.
Sursa foto: Google.com