24.03.2022
Cum reuseste Megan Fox sa se mentina in forma. Uleiul de trandafiri - unul dintre secretele pielii sale

Megan Fox este cunoscuta in lumea celebritatilor pentru obsesia ei de a fi slaba. Dupa cea de-a treia sarcina, actrita a reusit sa slabeasca cu ajutorul dietei vegetariene, iar de atunci se mentine in forma exemplar. Cum reuseste?

Este evident ca Megan Fox are o silueta uimitoare, dar ceea ce multi nu stiu este ca vedeta se lupta continuu pentru a avea acest aspect. Ea consuma doar alimente sanatoase, care o fac sa se simta bine in corpul ei. In plus, sta departe de mancarurile procesate si de cele bogate in carbohidrati. Totul fara gluten si organic!

Mai precis, Megan urmeaza o dieta facuta de antrenorul ei personal, Harley Pasternak, cel care o antreneaza in sala de fitness.

Ce alimente consuma Megan Fox

Megan isi incepe ziua cu o cafea si cu un mic dejun format din: albusuri de ou, migdale si fulgi de ovaz. Aceste alimente ii asigura un aport de proteine, fibre si vitamina E.

Instagram s-a schimbat radical! Noua actualizare adusa de Zuckerberg pe platforma

La pranz, salatele cu pui la gratar sunt preferatele sale. Ca dressing, ea foloseste otet de mere, deoarece ajuta la pierderea in greutate.

La cina, Megan consuma salate cu somon si castraveti sau sashimi cu edamame. De asemenea, ea este cunoscuta pentru pasiunea pentru sushi. Chiar logodnicul ei, Machine Gun Kelly, a confirmat dragostea lui Megan pentru preparatele japoneze. „Ii place mereu sa comande sushi”, a spus el, potrivit „Eatthis.”

Megan are doua gustari planificate pe zi - una intre micul dejun, iar cealalta intre pranz si cina. In aceste stuatii, preferatele lui Megan sunt smoothie-urile. Ea obisnuieste sa consume smoothie-ul rosu din: fructe de padure, ceai Chai, o lingura de pudra proteica si putin lapte de migdale.

Uleiul de trandafiri si uleiul din samburi de struguri, produsele sale preferate

Cand vine vorba de ingrijirea corporala, Megan aplica pe corp, de fiecare data dupa dusul zilnic, creme si uleiuri. Ea este o fana a uleiului de trandafiri, cunoscut pentru calitatile hidratante.

La multi ani, Alexandru Manciu! Vezi mesajul plin de dragoste din partea sotiei, Olga: „Femeia pe care o ai alaturi acum ai creat-o tu cu rabdarea si actiunile tale”

Pentru curatarea tenului, Megan foloseste ulei organic din samburi de struguri. Acest tip de ulei contine antioxidanti puternici si vitamine, care protejeaza pielea de agresorii din mediu. In plus, ea foloseste intotdeauna un ser pentru pielea din jurul ochilor, pe baza de vitamina C. Acesta lumineaza si hidrateaza zona delicata a ochilor si minimizeaza liniile fine si ridurile.

Pentru a-si mentine pielea hidratata si stralucitoare, Megan bea intre 10 si 12 pahare cu apa pe zi.

Articole din aceeasi categorie