30.06.2019
Cum arata nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel
Intr-o zi, cineva i-a spus ca, daca Alain Delon ar fi fost femeie, ar fi aratat exact ca ea.

Cel care facea respectiva remarca nu stia ca asemanarea nu este pur intamplatoare. In realitate, Alain Delon este bunicul lui Alyson Le Borges, de unde si mostenirea genetica de exceptie.

Alyson Le Borges este fiica lui Anthony Delon, primul copil al actorului, cu dansatoarea celebrului cabaret Crazy Horse, din Paris, Marie-Helene Le Borges. Alyson a fost crescuta de mama sa in oraselul Neuilly sur Seine. Abia cand a implinit 11 ani, aceasta a avut ocazia sa-si cunoasca bunicul.

Hotarata sa-si croiasca propriul drum in viata, Alyson a ales sa urmeze actoria, dar nu a vrut sa profite de celebrul nume de familie si l-a ales, in schimb, pe cel al mamei sale.

La varsta de 14 ani, regizoarea Nadine Trintignant a distribuit-o in primul sau rol, in filmul „L'ile bleue”. A continuat sa mearga la auditii si a mai aparut intr-un scurt metraj si in pelicula „La luer de l'espoir”, a lui James Ewing.

A urmat prestigioasa scoala de teatru din Paris, iar pentru a se intretine, obisnuia sa lucreze 11 ore pe zi, fiind chelnerita la Piccolo Mondo, un restaurant italian din Neuilly, frecventat de fiii presedintelui Nicolas Sarkozy.

In 2009, aceasta a pozat pentru publicatia Vanity Fair Italia. De atunci, si-a continuat activitatea de model, aparand in reviste ori ca imagine a diferite branduri.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie