16.08.2023
Gheorghe Topa - moment de sinceritate! De ce a renuntat complet la alcool: „Eu i-am promis ca nu o sa beau...” - VIDEO

Recent, artistul Gheorghe Topa a fost invitat in cadrul podcastului „Sincer cu tine” moderat de catre Zina Bivol.

In cadrul interviului interpretul a recunoscut ca nu consuma alcool. „Eu nu servesc bauturi nici la ziua mea. Eu socot ca asta pentru mine este un hobby. Fiindca pot sa nu beau bautura, eu mi-am pus scop deja sa nu mai beau deloc”, a povestit Topa.

Intrebat de cat timp nu consuma alcool, acesta a raspuns: „De cand sunt eu. Am consumat de cateva ori, dar asta a fost poate de 5 ori in viata mea”.

De asemenea, el a cotinuat: „Eu nici bere nu consum. Toata scarba pe care o avea mama o avea de la bautura. Se facea vinul asta fara masura si mama avea scarba de la baietii care se imbatau. La noi in familie poate nu a fost atat de tragic. Nu mi-a placut bautura pentru ca tot timpul liber muzicantii il dadeau bauturii. Asa imi parea mie, poate eu gresesc”.

Zodii care nu au probleme in a-si petrece timpul singure

Gheorghe Topa a marturist ca i-a promis mamei sale ca nu va consuma alcool. „Eu i-am promis ca nu o sa beau bautura si mama mi-a raspuns: „O sa cresti, o sa te duci la armata si o sa bei, o sa mananci tot”. Eu i-am dovedit mamei mele ca eu pot sa nu beau”, a spus in cele din urma artistul.

Vezi podcastul integral mai jos:

Gheoghe Topa este un artist care s-a nascut la data de 6 mai 1963 in oraselul Nisporeni, Republica Moldova. Este al zecelea copil din cei unsprezece ai familiei Topa. Gheorghe a fost un copil talentat, i-a placut sa cinte, sa participe la diferite serbari, a invatat sa cante de unul singur la chitara.

„Am flacau mare”! Gabriella Damir - filmulet de mii de like-uri alaturi de fiul ei, Avraam - VIDEO

Articole din aceeasi categorie