08.01.2020
Cum a slabit Adele 50 de kilograme. „Obisnuiam sa consum 20 de linguri de zahar pe zi”
Cantareata britanica Adele s-a luptat ani la rand cu kilogramele in plus, insa a castigat batalia dupa divortul de sotul ei, Simon Konecki.

Adele a trecut prin transformari impresionante dupa divortul de sotul ei, Simon Konecki, care a avut loc in luna aprilie a anului trecut. Cantareata britanica si-a schimbat radical stilul de viata si a reusit sa slabeasca nu mai putin de 20 de kilograme. A ajuns sa cantareasca 50 kg, dupa ce in 2009 ajunsese la aproape 100 kg.

Adele a gasit secretul unui corp suplu. La scurt timp dupa separarea de sotul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat in mare parte pe preparate vegetariene. A renuntat la carne, alcool si la dulciuri, dar si la ceaiuri, pe care in trecut le consuma cu zahar din belsug.

„Obisnuiam sa beau 10 cani pe zi, cu doua linguri de zahar in fiecare, astfel incat consumam 20 de linguri de zahar pe zi. Acum nu mai beau si am mai multa energie ca oricand”, s-a confesat artista intr-un interviu acordat ziarului The Sun.

Artista a afisat un corp de invidiat pe o plaja din Anguilla, o insula din arhipelagul Caraibe care apartine Marii Britanii. Imbracata intr-o rochita simpla, cu buline albe, Adele a fost vazuta radiind de fericire ca a ajuns la o greutate de invidiat.

Adele, cu 50 de kilograme mai putin decat in 2009. FOTO: Profimedia/Getty Images

Concomitent cu schimbarea regimului alimentar, Adele a inceput sa faca sport, in mare secret, cu antrenori de fitness personali. In prima partea anului trecut a inceput un program de Pilates cu Ayda Field, sotia cantaretului Robbie Williams.

Mai mult, a apelat la serviciile antrenorului Dalton Wong, care este un cunoscut al vedetelor cu probleme de greutate.

Sursa foto: Getty Images/Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie