13.01.2022
Cu acest produs Sophie Loren si-a pastat tineretea. Il poti gasi si in bucataria ta - FOTO

Toate vedetele legendare aveau candva un secret care le ajutau sa se mentina mereu tinere si frumoase. Nu este o exceptie nici actrita italiana, Sophie Loren.

Legendara fraza a Sophiei Loren „Este dificil sa devii irezistibila daca esti lenesa.” a devenit la un moment dat un aflorism cunoscut in intreaga lume. Actrita a accentuat mereu ca secretul tineretii si frumusetii sale este in primul rand autodisciplina si ingrijirea de sine.

Stii care este produsul preferat de ingrijire al actritei? Uleiul de masline extra virgin!

Dupa ce a aratat rezultatul final din urma operatiilor plastice si a pierderii considerabile in greutate, make-up artista Goar Avetisyan, este criticata dur: „Nu este nimic mai usor decat sa mergi si sa faci o operatie plastica!” - FOTO

Lauren foloseste uleiul de masline in loc de crema, isi indeparteaza machiajul de pe fata cu ajutorul lui si de asemenea, il foloseste ca crema hidratanta si toner pentru par. Actrita mai face si bai cu acest ulei. Sophie a remarcat ca uleiul de masline a fost cel care a ajutat-o ​​sa-si pastreze tineretea.

Cum arata fiica de 23 de ani a lui Steve Jobs in costum de baie. Eve nu e doar frumoasa, ci si inteligenta - FOTO

Uleiul de masline are multe proprietati benefice. Imbunatateste elasticitatea pielii, o hraneste si o hidrateaza. Contine o cantitate mare de vitamine A, E, B, D, K. Uleiul este potrivit pentru pielea uscata si imbatranita, deoarece retine umiditatea pentru o lunga perioada de timp, fara a infunda porii. Totodata acest produs magic impiedica formarea ridurilor. 

„Binecuvantarea o traiesc doar multumita tie”. Tatiana Heghea - emotionata pana la lacrimi de fiica sa. Ce mesaj emotionant a scris interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie