20.11.2023
Cine e castigatoarea Miss Universe 2023. Premiera absoluta: doua femei transgender au luptat pentru coroana - FOTO

Ravnita coroana a ajuns la reprezentata Nicaragua, Sheynnis Palacios, in varsta de 23 de ani. Tanara a fost desemnata sambata, 18 noiembrie, Miss Universe 2023, dupa o competitie care a avut loc la Arena Jose Adolfo Pineda din San Salvador, El Salvador, relateaza People.

Intr-un moment tensionat inainte de anuntarea castigatoarei, Sheynnis Palacios si Miss Thailanda au stat pe scena tinandu-se de mana.

Dupa o lunga tacere in care ambele femei au asteptat cu ochii inchisi anuntarea castigatoarei, s-a auzit: „Nicaragua!".

Interpretul Ion Suruceanu se afla la spital. Ce gest emotionant a facut Ionel Istrati in timpul unui concert, dar si ce mesaj i-a dedicat maestrului - VIDEO

Cea de-a 72-a Miss Univers a avut o reactie emotionanta la aflarea deciziei, izbucnind in lacrimi si ducandu-si mainile tremurande la fata, in timp ce multimea aplauda. 

Seara a culminat cu momentul in care castigatoarea de anul trecut, R'Bonney Gabriel, in varsta de 29 de ani, i-a inmanat coroana lui Palacios.

Este pentru prima data cand o reprezentanta a Nicaragua castiga titlul Miss Universe si este pentru a cincea oara cand tara sa ajunge in semifinale.

O alta premiera a serii, Miss Universe 2012, Olivia Culpo, si vedetele de televiziune Jeannie Mai Jenkins si Maria Menounos au fost gazdele concursului, fiind pentru prima data cand emisiunea a fost prezentata de o echipa formata numai din femei.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc de bani. Nativii cu sansa mare de imbogatire

John Legend a oferit un adevarat spectacol in timpul serii. In plus, pentru prima data in istoria concursului de frumusete, femeile casatorite si mamele au putut concura. Totodata, la acest concurs au participat si doua femei transgender, Marina Machete din Portugalia si Rikkie Kolle din Olanda, conform WLWT5.

Articole din aceeasi categorie