18.11.2023
Interpretul Ion Suruceanu se afla la spital. Ce gest emotionant a facut Ionel Istrati in timpul unui concert, dar si ce mesaj i-a dedicat maestrului - VIDEO

Ionel Istrati este alaturi de Ion Suruceanu si i-a dedicat un mesaj pe social media. Vezi in articolul de mai jos ce a facut in timpul unui concert.

Recent, interpretul Ion Suruceanu, a fost transportat la o clinica din Germania, dupa ce a fost internat in stare grava timp de cateva saptamani la spitalul Republican din capitala. Artistul a fost transferat cu un avion special care a aterizat la Chisinau impreuna cu o echipa de reanimatologi germani, care au evaluat starea de sanatate a artistului, inainte de zbor.

Prietenii si colegii de scena recunosc ca artistul este in stare grava si sunt ingrijorati pentru sanatatea sa. Acestia au venit cu mesaje de sustinere pe paginile lor de facebook si au indemnat publicul sa se roage pentru Ion Suruceanu.

Probleme in paradis? Sotul lui Tany Vander surprins cu un buchet imens de flori pentru o alta femeie. Cine este aceasta - FOTO

In timpul celui mai recent concert organizat de Ionel Istrati, interpretul a cantat una din melodiile maestrului Ion Suruceanu.

Interpretul a publicat si un mesaj emotionant in descrierea secventei video: „Acum suntem toti cu gandul la maestrul Ion Suruceanu. Rugaciunile noastre catre Domnul se impletesc si devin mai puternice. Azi am interpretat pentru prima oara o melodie din repertoriul maestrului in fata unui public. Am vazut din nou cata lume va iubeste, maestre. Insanatosire grabnica. Va asteptam acasa cat mai curand. Avem atatea de facut impreuna!”.

Piesa care iti face „piele de gaina”! Moldoveanca Misha Miller si-a bucurat fanii cu o noua premiera muzicala: „Este pur si simplu opera de arta” - VIDEO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Articole din aceeasi categorie