27.01.2020
Brunetele – cele mai frumoase femei din lume? Cine sunt acestea si ce le face atat de apreciate de toti
Daca nu crezi ca cele mai frumoase femei din lume sunt brunetele, ar fi bine sa vezi statisticile celor doua concursuri principale de frumusete - „Miss World” si „Miss Univers”. 90% dintre castigatoare sunt brunete! Psihologii spun ca brunetele sunt femei pasionale, temperamentale, senzuale si care nu fac compromisuri. De aceea, carisma lor sexuala este atat de puternica. Ai mai jos o lista a celor mai atractive brunete din toata lumea.
1. America - Megan Fox
Megan Fox este una dintre cele mai sexy femei ale Hollywood-ului modern. Ochi in forma de migdale, buze senzuale, pometi accentuati, sprancene curbate si par lung si matasos sunt atuurile sale. Oamenii de stiinta i-au studiat trasaturile faciale si ale corpului intr-un program special, descoperind cu ajutorul unor manipulari matematice ca aceasta are proportiile perfecte!

2. Italia - Monica Bellucci

In ultimii 20 de ani, Monica Bellucci a detinut oficial titlul de cea mai frumoasa femeie din lume. Farmecul ei este atat de evident si indiscutabil, incat nici varsta, nici fluctuatiile de greutate nu te lasa sa crezi ca va aparea vreodata cineva, care ar putea s-o detroneze. Bellucci a cucerit lumea cu o frumusete care este de inteles in toate limbile lumii: revistele pentru barbati au recunoscut-o ca fiind cea mai sexy femeie in viata; celebrele case de moda Dior si Dolce & Gabbana au facut-o fata campaniilor lor publicitare; regizorii de la Hollywood au coplesit-o cu oferte... altfel spus, Monica Belucci este in afara oricarei concurente.

Citeste si: Cum a slabit Monica Bellucci 18 kg cu o dieta inventata de ea. Actrita a folosit patru reguli simple!Cum a slabit Monica Bellucci 18 kg cu o dieta inventata de ea. Actrita a folosit patru reguli simple!
3. India - Aishwarya Rai
Principala frumusete nu doar a Indiei, ci si a intregii lumi, care a primit coroana de Miss World in 1994 este actrita si fotomodelul Aishwarya Rai. Aceasta a fermecat intreaga planeta cu ochii ei albastri si trasaturile fine, fiind considerata cea mai de pret „bijuterie” a ceremoniilor cinematografice indiene si europene.

4. Spania - Penelope Cruz

Actrita Penelope Cruz a fost desemnata „cea mai frumoasa femeie din lume” intr-un top realizat de firma de jeans Wizard. Femeie fatala, cu temperament vulcanic, Cruz i-a cucerit pe toti cu farmecul ei: ochi mari si expresivi, buze si sani voluptosi, silueta in forma de clepsidra... prin urmare – perfectiunea intruchipata.

5. Brazilia - Adriana Lima

Cel mai sexy „ingeras” Victoria’s Secret, Adriana Lima este considerata ca fiind o adevarata femeie vamp! Barbatii cad literalmente la picioarele ei. Brazilianca este de o frumusete rapitoare, cu forme armonioase si feminine, cu ochi de un albastru ametitor, par intunecat si o fizionomie lenesa. Acesta este portretul uneia dintre cele mai ravnite femei din zilele noastre.


6. Marea Britanie - Catherine Zeta-Jones
Aceasta bruneta focoasa a sucit mintile multor barbati. Dupa filmele „Masca lui Zorro” si „Chicago”, Catherine Zeta-Jones a devenit unul dintre principalele simboluri sexuale ale epocii.

7. Mexic - Salma Hayek

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume, Salma devine tot mai atragatoare pe masura ce inainteaza in varsta. Aceasta a fost dintotdeauna vazuta ca fiind o femeie extrem de sexy, originile sale mexicane sporindu-i farmecul.

8. Armenia - Kim Kardashian
Kim Kardashian este un fenomen al timpului nostru. Vedeta unui reality show si reprezentanta unuia dintre cele mai cunoscute clanuri de la Hollywood a fost considerata persona non grata la evenimentele de statut, iar astazi este celebritatea numarul unu, care apare pe copertele revistelor mondene, primele linii de prezentare de moda si cele mai prestigioase premii mondiale. Kim a format un nou trend - o moda pentru formele feminine exagerate. Astazi, posteriorul de dimensiuni imense si talia subtire sunt considerate principalul canon al frumusetii feminine. Formele corpului subliniate de Kim in toate felurile posibile, contrasteaza cu fata ei surprinzator de frumoasa si proportionala, parul inchis la culoare, ochii in forma de migdale, genele lungi, buze pline si senzuale.

9. China - Fan Bingbing
Aceasta femeie este considerata de toata Asia ca fiind cea mai splendida din lume! Actrita chineza este comparata cu o figurina de portelan, iar frumusetea ei este incadrata in categoria fenomenelor nepamantene.

10. Rusia – Irina Shayk
Fotomudelul rus Irina Shayk, este pe buna dreptate in capul listei celor mai frumoase femei de pe glob. Corpul armonios, picioarele interminabile si privirea seducatoare de felina sunt doar cateva dintre trasaturile rusoaicei, care a innebunit lumea.

Citeste si: 50 shades of Irina Shayk! Supermodelul rus, alaturi de Adriana Lima – in ipostaze BDSM intr-un nou pictorial

11. Romania – Antonia
Antonia a uimit pe toata lumea inca de la primele aparitii in showbizul romanesc. Mama a trei copii, cantareata si model, aceasta a reusit sa se claseze pe locul 8 in topul „Celor Mai Frumoase 100 de Femei din Lume”.


12. Republica Moldova – Ecaterina Emilianov
La doar 19 ani, moldoveanca a castigat concursul „Miss Romania 2019”. De o frumusete rapitoare, Ecaterina se bucura de mai multe premii obtinute in industria modellingului, datorita farmecului si carismei sale incontestabile.


Citeste si: Miss Romania 2019, moldoveanca Ecaterina Emilianov: „Suntem mai apreciate in strainatate cred, decat aici.”

Sursa foto: Pinterest.com, Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie