07.11.2023
Barbatii - la manichiura si pedichiura! Ce preferinte au acestia, dar si pentru ce model opteaza - VIDEO

Manichiura este cartea de vizita atat pentru femei, cat si pentru multi barbati. Desi demult nu mai este un subiect tabu, totusi, unii barbati inca se sfiaza sa-si faca o programare la salon. Cum se desfasoara aceste proceduri si daca se deosebesc de cele pe care le facem noi, femeile, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Alisa Nechitailo, managerul unui salon, a mentionat: „La noi vin des barbati, in primul rand noi avem o camera aparte pentru ei, aceasta este o procedura personala, unii barbati se rusineaza ca sa nu fie prea multa lume, pentru a nu-si pierde timpul ei vin atat la manichiura, cat si la  pedichiura. Acum traim intr-un ritm rapid si acest lucru a devenit atat de popular, iar acum barbatii nu mai spun ca nu se duc ca le este rusine sau alte motive. Acest lucru este normal, eu cred ca aceasta este igiena in primul rand”.

Manichiura barbati in Bucuresti, sector 3, Decebal.

Barbatii care au fost surprinsi la proceduri au spus ca, de cele mai multe ori, sotiile ii programeaza la manichiura si pedichiura.

Valeriu Caramanov a dezvaluit: „Cat de liber sunt, sotia ma programeaza, ea vine si isi face procedurile de care are ea nevoie si eu la manichiura si pedichiura”.

Vacanta de vis in tara lui Mos Craciun! Cine este bloggerita de la noi care a ales aceasta destinatie, dar si ce imagini de poveste publica - FOTO/VIDEO

Un alt avantaj al procedurilor este ca reprezinta un motiv in plus pentru relaxare.

Totul despre manichiura: Manichiura barbateasca

„Pot sa ma gandesc la chestiile mele, insa pot sa si adorm daca sunt foarte obosit”, a mai adaugat Valeriu.

Buchete care nu se ofilesc! O tanara de 18 ani, a decis sa combine studiile cu o mica afacere. Cum se descurca Cristina Platon, dar si cum a inceput totul - VIDEO

Luther este un client strain care a spus: „Daca te uiti la mine, observi ca sunt in varsta. Eu cred ca e important pentru un barbat sa aiba grija de felul in care arata. Nu doar pentru frumusete, ci si pentru relaxare. Cand vin aici, deservirea este la un nivel inalt. Astfel, cand plec de la proceduri ma simt odihnit la sfarsit de zi”.

Manichiura barbati in Bucuresti, sector 3, Decebal.

Iar barbatii care isi doresc tot timpul sa tina cont de tendinte, opteaza pentru manichiura colorata.

Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator Taekwondo inca niciodata! Care a fost motivul pentru care a luptat prezentatorul - VIDEO

„Aceasta moda a aparut recent, este normal ca barbatii sa isi faca acoperire cu gel lac pentru ca isi accentueaza personalitatea. Nu de fiecare data ei isi fac unghii colorate, insa pot sa isi faca unele semne”, a adaugat Alisa Nechitailo.

Modele simple de unghii pentru barbati - Asociatia Macondo
Articole din aceeasi categorie