11.02.2021
Au realizat o masca de buze cu aur de 24 de CARATE! Cine este vedeta care a contribuit la aceasta inventie

Dupa masca din aur pentru fata, modelul Irina Shayk si cosmetologul Mimi Luzon au realizat o masca de buze cu aur de 24 de carate.

Multi s-au indragostit deja de marca vedetei cosmetolog Mimi Luzon, pentru mastile din aur de 24 de carate. Irina Shayk, clienta lui Mimi, a fost printre primii fani. In ingrijirea zilnica, aceasta foloseste si alte produse Mimi Luzon, de exemplu, crema de ochi, despre care modelul a vorbit intr-un videoclip pentru Vogue.

Acum Mimi Luzon, impreuna cu Irina Shayk, au lansat o versiune speciala a acestei masti - doar pentru buze. Modelul acorda o atentie speciala ingrijirii acestei zone sensibile - cosmetologul a atras atentia asupra acestui aspect si a sugerat sa faca ceva impreuna. Colaborarea a dus la un set de ingrijire in doi pasi, inspirat din ritualurile preferate ale lui Shayk. 

Louis Vuitton inchide brandul cu produse cosmetice Fenty al Rihannei. Motivul este neasteptat

Primul pas este Epic Lush Lip Mask. Ea hraneste si hidrateaza bine, ajutand la eliminarea fisurilor si a altor consecinte ale buzelor uscate. Al doilea pas este un patch de aur de 24 de carate, pentru a adauga stralucire suplimentara. Forma sa repeta conturul buzelor Irinei Shayk. Aceasta ingrijire poate fi utilizata atat in ​​pregatirea pentru evenimente speciale, cat si in zilele obisnuite. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Aurul stimuleaza reinnoirea celulelor pielii, imbunatateste elasticitatea pielii si circulatia sangelui, si ajuta la combaterea ridurilor, alergiilor si acneei. In plus, utilizarea regulata a prafului de aur in ingrijire, (aceasta este baza mastii) reduce productia de melanina si, de asemenea, incetineste declinul natural al productiei de colagen.

Daca vrei sa iti pastrezi pielea tanara si frumoasa, ai grija la folosirea SPF-ului si iarna, care este extrem de importanta - VIDEO

Setul de ingrijire Mimi Luzon x Irina Shayk este disponibil pe site-ul web al marcii de frumusete, la pretul de 129 USD.

Irina Shayk este un fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre anii 2007 si 2014, iar in 2011 a aparut pe coperta. Din mai 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie