30.03.2023
Are o talie de viespe si un abdomen plat! Bloggerita Tatiana Koberidze a recunoscut care sunt parametrii siluetei sale - FOTO

Recent, Tatiana a fost intrebata pe pagina sa de Instagram cate kilograme, dar si ce inaltime are.

Fiind sincera cu urmaritorii sai virtuali, bloggerita a decis sa-si masoare parametrii inca o data, pentru a fi cat mai precisa in informatiile pe care le ofera.

Horoscop 30 martie 2023. Sansa de bani pentru mai multe zodii. Visele devin realitate peste noapte

Dupa cum a povestit aceasta, acum cantareste 50 de kilograme si are o inaltime de 1,66 metri. „Buna tuturor. Ieri au fost atat de multe intrebari despre inaltimea, kilogramele si silueta mea, incat am decis azi sa fac masurarile. Kilogramele minime pe care le-am avut de-a lungul vietii - 42, iar cel mai mult - 52 kilograme.”, a povestit Koberidze.

De asemenea, ea a mentionat ca posteriorul sau masoara 92 centimetri, iar talia 62 centimetri, iar despre parametrii bustului, influencerita a evitat sa vorbeasca. „Despre sani nici nu intrebati...”, a spus cu umor Tatiana.

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

„La primele noastre intalniri cand abia se infiripa ceva, el mi-a povestit despre vacanta lui in Tenerife trei ore”. Vlada Mardari, vacanta de vis alaturi de familie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie