21.07.2019
Actrita principala din „Dirty Dancing” e de nerecunoscut, la 59 de ani! O operatie estetica i-a distrus cariera! Cum arata acum
„Dirty Dancing” se numara printre cele mai iconice filme din lume. Iata cum arata acum Jennifer Gray, protagonista, dupa ce operatia de rinoplastie a facut-o de nerecunoscut!

Nimeni nu o pune pe Baby la colt!” este poate una dintre cele mai cunoscute replici ale cinematografiei, dar, din pacate, Baby, respectiv, Jennifer Grey, a cam fost marginalizata dupa „Dirty Dancing”, filmul care i-a adus celebritatea, actrita nemaiavand niciodata parte de un asemenea rol. Daca regretatul Patrick Swayze, care a decedat in 2009, la doar 56 de ani, a facut ulterior cariera, reusind sa straluceasca si in alte roluri, iata ca Jennifer nu a avut acelasi noroc…

Rolul vietii ei

In filmul-cult „Dirty Dancing”, Jennifer Grey a jucat rolul iconic al lui Baby Houseman, o tanara care s-a indragostit de instructorul de la care lua lectii de dans, interpretat admirabil de Patrick Swayze. Filmul a depasit toate asteptarile, asadar, succesul nu a intarziat sa apara, iar Jennifer a fost chiar nominalizata la Globul de Aur pentru rolul ei din „Dirty Dancing”.Ulterior, tanara actrita a facut un pas care nu i-a adus mai mult succes, ci dimpotriva, a transformat-o intr-o tipa banala… Jennifer si-a operat nasul, apeland la rinoplastie, insa aceasta miscare nu i-a adus mai multe roluri. Actrita a mai jucat in comedia „Ferris Buellers Day Off”, unde i-a dat replica lui Matthew Broderick, iar la inceputul anilor 90 cariera ei era deja in cadere libera. A mai avut un rol mic in serialul de comedie Friends si unul episodic in „House”. Norocul i-a suras tot de pe urma dansului, in 2010 Jennifer Grey castigand show-ul „Dancing With The Stars”, unde a evoluat alaturi de un dansator profesionist.

„Am intrat celebra in sala de operatie si am iesit anonima”

Au trecut 32 de ani de canda aparut filmul „Dirty Dancing”, iar Jennifer Grey, care pe atunci avea 27 de ani, acum, la 59 este practic de nerecunoscut. Desigur si varsta si-a spus cuvantul, insa actrita este extrem de greu de recunoscut nu din cauza ridurilor, ci din cauza controversatei operatii de rinoplastie pe care a facut-o la inceputul anilor 1990 si care a schimbat-o complet.

Paradoxal, farmecul actritei statea chiar in… nasul ei imperfect, usor acvilin, dar de lucrul acesta avea sa-si dea seama cand era deja prea tarziu. Ulterior, Jennifer avea sa declare: Am intrat celebra in sala de operatie si am iesit anonima. Voi fi mereu actrita aceea care a fost candva faimoasa si pe care nimeni nu o recunoaste din cauza unei operatii la nas”, a spus ea cu tristete.

Iata cum arata Jennifer Grey la 59 de ani si cat de mult a schimbat-o operatia de rinoplastie!

Articole din aceeasi categorie