08.04.2021
A fost supranumita „cea mai frumoasa fetita din lume” in 2007. Cum arata acum Thylane Blondeau

A fost supranumita „cea mai frumoasa fetita din lume” in 2007, pe cand avea doar 6 anisori. Recent, Thylane Blondeau a implinit 20 de ani si s-a transformat intr-o femeie superba. 

Par blond, ten de portelan, ochi mari si albastri. Micuta Thylane i-a cucerit pe toti cu trasaturile ei perfecte si a cochetat cu modellingul de la o varsta frageda. Copila a defilat la doar patru anisori pentru Jean Paul Gaultier, iar la zece ani aparea pe coperta prestigioasei reviste Vogue. 

Timpul a trecut, iar Thylane continua sa impresioneze cu frumusetea sa. Frantuzoaica a implinit zilele trecute 20 de ani si le-a multumit celor aproape 4 milioane de urmaritori de pe contul de Instagram pentru toate mesajele si gandurile bune. 

Imagini rare cu cea mai stilata femeie din Iordania. Cum arata Regina Rania in tinerete

Tanara este azi un model de succes si este nelipsita de pe marile podiumuri de moda ale lumii. Mai mult, Thylane este si imaginea unor branduri celebre si are propria linie de haine. Modelul adora sa pozeze in ipostaze provocatoare, spre incantarea fanilor care o urmaresc in numar mare pe retelele de socializare. 

Recent, Thylane s-a pozat in oglinda, purtand doar un top scurt si o pereche de bikini. “Magnifica Thylane!”, “Frumusete naturala!”, “Esti atat de frumoasa!”, “Divina!”, “Arati incredibil de bine!”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de admiratori. 

Cea mai sexy fana a lui Cristiano Ronaldo a RUPT Instagramul in doua! Fotografia care o poate face geloasa chiar si pe Georgina Rodriguez

Thylane Lena-Rose Loubry Blondeau este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry si a fostului fotbalist Patrick Blondeau. 

Sursa foto: Getty Images / Instagram Thylane Blondeau

Articole din aceeasi categorie