08.09.2019
A fost mereu eclipsata de colega sa. Cat de frumoasa e acum roscata din trupa TATU, Lena Katina, la 34 de ani
La 20 de ani de la destramarea trupei, fetele de la Tatu au in continuare fani in intreaga lume, care le roaga pe conturile de socializare sa cante din nou impreuna. Desi oficial nu s-au mai reunit niciodata dupa despartirea din 1999, Yulia Volkova si Lena Katina au mai prestat de cateva ori, la ocazii cu totul speciale. De exemplu, Tatu a facut show la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi, din Rusia.

Chiar daca nu mai au acelasi succes in cariera muzicala ca pe vremea Tatu, atat Yulia, cat si Lena au proiecte muzicale in tara lor natala. 

Imagine similara

Desi la debutul in cariera s-au promovat ca fiind iubite, ulterior s-a aflat ca totul era regizat. Fetele nu sunt lesbiene, iar in prezent, ambele sunt mamici.Imagine similaraImagini pentru Lena Katina

Bruneta Yulia a mai ajuns in atentia presei internationale prin schimbarea sa de look: operatiile estetice la care a apelat au facut-o de nerecunoscut pentru fanii ei.Imagini pentru Lena Katina

In schimb, Lena Katina pare sa isi fi pastrat infatisarea cat mai naturala. La 34 de ani, roscata arata spectaculos. Are un baietelsi o formatie alaturi de care sustine show-uri in Rusia. 

Imagine similaraCiteste si: Bruneta de la Tatu a abuzat de operatii estetice. Cum arata Yulia Volkova la 34 de ani

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie