10.10.2024
5 sfaturi de machiaj pentru femeile cu părul blond

Este cunoscut deja că blondele reușesc mereu să atragă atenția, dar acest lucru nu este de mirare. Cu toate acestea, de ce să te mulțumești doar să atragi atenția? Poți fi o apariție memorabilă, o imagine greu de uitat.

Chiar și cea mai sexy blondă poate fi ajutată de un lucru simplu: machiajul! Culorile și textura potrivită îți pot completa look-ul minunat, punându-ți în evidență calitățile.

Desigur, te poți limita la ce știi până acum despre ce ți se potrivește, dar dacă totul este de fapt o combinație nepotrivită?

Citește în continuare 5 sfaturi de machiaj pentru a-ți evidenția trăsăturile și culoarea părului.

1. Alege culoarea potrivită pentru fardul de pleoape

În general, nuanțele neutre – deschise spre medii- arată bine pe fetele cu părul blond. Dacă ai un blond rece încearcă tonurile reci de maro, taupe și tonuri neutre perlate. Pentru un blond mai cald sunt potrivite nuanțele mai calde de maro, cu irizații bronzante și tonuri neutre perlate.

Horoscop 10 octombrie 2024. O zodie dă lovitura în carieră. Primește o ofertă de muncă de nerefuzat

2. Alege o mascara apropiată de nuanța naturală a genelor tale

Ai putea fi tentată să alegi culori închise și dramatice, acel negru puternic și clasic, dar acest lucru poate fi o greșeală majoră. Culoarea mascarei trebuie determinată de nuanța naturală a genelor și a pielii. Dacă ai tenul foarte deschis și gene blonde, o mascara maro închis arată mai natural și mai puțin dramatic, oferind ochilor un aspect plăcut.

Pentru cineva cu un ton mediu al pielii și gene maro închis, o mascara neagră poate completa look-ul seducător al unei femei cu părul blond. Dacă vrei un aspect natural, încearcă o mascara care oferă separare, alungire și volum genelor, fără a le încărca.

3. Umple sprâncenele, dar fă-o într-un mod discret

Dacă sprâncenele tale au o formă perfectă, de care tu ești mulțumită, atunci poți aplica un gel transparent pentru sprâncene. Rolul lui este de a fixa firele de păr și în același timp de a intensifica culoarea naturală a acestora.

Dacă ai sprâncene blonde, pe care trebuie să le conturezi, alege un gel sau un fard deschis (cu cel mult o nuanță mai închis decât culoarea naturală a sprâncenelor) și umple spațiile libere. Poți căuta în magazine palete care conțin atât tonuri deschise, cât și închise, pentru mai multe opțiuni.

4. Poți alege stilul smokey eye, dar încearcă să păstrezi totul cât mai natural

Un machiaj tip smokey eye în culori foarte închise, negru și gri puternic, poate conferi un efect prea dramatic și deloc plăcut. Încearcă să folosești nuanțe taupe, maro, în general, nuanțe mai naturale. Dacă vrei, poți folosi și un eyeliner negru, gri sau maro închis, pentru a contura mai bine privirea.

Pentru un efect mai spectaculos și mai definit, poți aplica eyeliner-ul doar în colțul extern al ochilor. În felul acesta privirea ta va fi mai pătrunzătoare și misterioasă.

De ce nu ai poftă de mâncare dimineața? Larisa Paneș, medic gastroenterolog: „Nu este bine deloc” - VIDEO

5. Găsește rujul potrivit

Culoarea rujului depinde de aspectul general al machiajului, de tonul pielii, culoarea părului și a ochilor. Look-ul cel mai îndrăzneț și iconic pentru o blondă cu ochii albaștri este rujul roșu-cireașă și o linie fină de eyeliner.

Dacă tu preferi mai mult rujurile nude, este bine să îți găsești unul cu o bază roz sau de culoarea piersicii. Încearcă să eviți rujurile care arată ca un corector, deoarece aceste nuanțe îți vor face chipul să pară foarte șters.

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie