20.05.2022
Scandal! Elon Musk este acuzat de hartuire sexuala. Cine a facut aceasta afirmatie si cum s-a intamplat totul - FOTO

SpaceX a raportat recent ca a platit 250.000 de dolari pentru a solutiona un proces impotriva lui Elon Musk, dupa ce insotitoarea de bord a companiei cu care zbura l-a acuzat ca ar fi hartuit-o in timpul unui zbor din 2016.

Se pare ca Elon i-a cerut fetei un„masaj complet de relaxare”. 

„I-a atins coapsa si i-a spus ca ii va cumpara un cal. A incercat sa o mituiasca pentru a obtine o favoare sexuala de la ea”, spune o sursa apropiata victimei. Potrivit acestuia, ea a refuzat si s-ar fi simtit „umilita” .

„Minunea s-a produs”. Tatiana Heghea a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul

Elon Musk a comentat deja situatia, spunand ca daca ar fi fost predispus la hartuire, atunci ar exista mai multe astfel de situatii si acuzatii de-a lungul carierei sale de 30 de ani. De asemenea, tot el, cu o zi inainte, a spus ca in presa ar putea aparea materiale politice impotriva lui. Coincidenta?

In aprilie, Elon Musk a anuntat ca cumpara Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. Dupa cum a recunoscut miliardarul, scopul sau este sa faca platforma mai buna si mai libera. Insa, la inceputul lunii mai, antreprenorul a anuntat ca suspenda afacerea: „Acordul cu Twitter este suspendat temporar pana cand se primesc detalii care confirma ca ponderea spamului si a conturilor false este intr-adevar mai mica de 5%.

Ksenia Sobchak a postat un mesaj ciudat pe pagina sa de Instagram: „Noua realitate a unui patriot rus ca mine, care nu emigreaza, este de a invata limba si cultura chineza”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie