18.03.2023
48 de ani si poate eclipsa orice adolescenta. Penelope Cruz, aparitie spectaculoasa: se mandreste cu silueta perfecta

Vedetele latino din showbizul international fac senzatie la orice varsta. O demonstreaza  Jennifer Lopez si Salma Hayek, care sunt trecute de 50 de ani, dar si Penelope Cruz, care la 48 de ani arata fabulos.

Vedeta spaniola a impresionat cu silueta sa impecabila la lansarea unui magazine de cosmetice la Madrid. Penelope Cruz a aratat ca un supermodel intr-o rochie tip corset in partea de sus, mulata pe talie si bust si bufanta de la solduri in jos. Actrita si-a etalat picioarele interminabile si talia de viespe la evenimentul din capital Spaniei.

“O adevarata Benjamin Button”, i-au scris fanii, facand referire la personajul interpretat de Brad Pitt, care pe masura ce inainteaza in varsta intinereste.

“Cum face de arata atat de tanara?”

“Nu te-ai schimbat de 20 de ani!”

“Pe masura ce trec anii, tu esti tot mai frumoasa”, i-au transmis admiratorii pe Instagram.

Penelope Cruz este mama a doi copii, pe care ii are cu Javier Bardem: un fiu, Leonardo, in varsta de 12 ani, si o fiica, Luna, de 9 ani. “Viata ti se schimba radical dupa ce devii mama, mai mult decat la orice alt proiect".

Actrita a facut dezvaluiri si in trecut despre aceasta parte din viata sa:  "Obisnuiam sa cred ca performanta mea avea sa fie mai buna cu cat sufeream mai mult. Dar odata ce au aparut copiii, am decis sa lucrez mai mult cu imaginatia mea si mai putin fortand ceva din viata mea reala. La 20 de ani sau la 30 de ani, inainte de a fi mama, imi fortam experientele traumatizante personale. Acum, simt ca asta nu face neaparat rezultatul mai bun”, a explicat Penelope.

Articole din aceeasi categorie