10.07.2019
„Urzeala tronurilor” revine, dar fara Jon Snow si Daenerys Targaryen. Detalii din culisele serialului
„Urzeala tronurilor” va avea o continuare de mare efect, iar asta s-ar putea sa fie singura veste buna. Creatorul romanelor Game of Thrones, George R. R. Martin, a dezvaluit cateva detalii de la filmari.

Filmarile la serialul care inlocuieste Urzeala tronurilor sunt in toi in Irlanda de Nord. Botezat Bloodmoon (nume inca neconfirmat) noul serial spune povestea primilor locuitori din Westeros, care poarta numele „copiii padurii”. Actiunea din serial, spune George R. R. Martin, se petrece cu 5.000 de ani inainte de cea din Urzeala tronurilor, astfel incat nu-i veti vedea pe Jon Snow, Daenerys Targaryen si toti eroii din serialul de succes difuzat de HBO.

Autorul romanelor care au stat la baza seriei Urzeala tronurilor a devaluit cateva secrete ale viitorului serial, intr-un articol publicat de ew.com.

Westeros e impartit in 100 de regate

Cele sapte regate din Urzeala tronurilor au fost candva 100, iar serialul Bloodmoon va surprinde viata in aceste regate mai mici. Greu de controlat, dominate de haos si de lupte pentru dominatie, cele 100 de regate din Westeros-ul „antic” vor incinge o batalie, cel putin la fel de atragatoare ca si cea pentru Seven Kingdoms.

Familia Stark va aparea in serial

Una dintre cele mai vechi familii din Urzeala tronurilor, Stark, se trage din „primii oameni”, prin urmare ea nu are cum sa lipseasca din actiunea serialului. Cu 5.000 de ani inainte de actiunea din Urzeala tronurilor nu existau dragoni spune George R. R. Martin, insa asta nu inseamna ca nu vor fi alte creaturi. 

„Evident, vor fi mortii vii – White Walkers – sau cum apar ei in cartile mele, Ceilalti, insa asta va fi doar un aspect. Vor fi creaturi ca lupii si mamutii”, a spus acesta.

Fara picior de Lannister

Poate doar un piciorus acolo, insa familia Lannister nu va avea influenta in noul serial. Vor trece mai multe generatii pana cand Lannisterii se vor ridica si pretinde puterea. „Familia Lannister nu va fi acolo, inca, dar Casterly Rock va fi cu siguranta in serial. E ca Stanca Gibraltar. Este ocupat de oamenii de Casterly, al caror nume inca il poarta in Urzeala tronurilor”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie