17.07.2019
„Te respect ca femeie si ca om!” Vezi cum psihologul Ghenadie Virtos isi cere scuze cu lacrimi in ochi
In urma scandalului mediat online in care jurnalista Dana Oleinic este hartuita de psihologul Ghenadie Virtos, cel din urma a postat un video dramatic pe pagina sa de Facebook in care isi cere iertare.

Ghenadie Virtos nu si-a lasat asteptate scuzele la adresa jurnalistei, care spune ca a fost hartuita sexual.

Citeste si: Un psihoterapeut din Chisinau - acuzat de hartuire sexuala. „Mi-a repetat ca eu sunt vinovata.”

Pe pagina sa de Facebook acesta a postat un video in care isi cere sincer iertare: „Dana! Eu sunt Ghenadie, persoana pe care o cunosti. OK! Pe scurt... Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat. Nu plang! Sincer, sincer, cat de tare pot sa spun. Te rog, sa nu-ti fie mila de mine, lacrimile sa nu te impresioneze si sa te uiti la sinceritatea mea. Imi pare extrem de rau... ca cu voie sau fara voie... ti-am provocat emotii negative, te-am ranit.

Cu „lacrimile” in ochi acesta si-a cerut si pedeapsa: „Zi-mi o pedeapsa, ce sa fac? Sa-mi dau o palma? Sa renunt la profesie? Orice-mi ceri, eu fac!”

Cunoscutul comun a celor doi, Ronin Terente, care a venit sa comenteze aceasta situatia, a scris in mesajul sau de pe retelele de socializare ca la petrecerea din acea seara, Ghenadie: „se dezbracase toples si se udase cu vin si ca ia spus ca o place si ca ar vrea sa aiba sex cu ea.”

Jurnalista, Dana Oleinic, nu a facut publica reactia sa la sincerele scuze ale psihologului.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie