14.06.2019
Selena Gomez vorbeste despre modul in care retelele sociale au transformat-o intr-o persoana depresiva
Selena Gomez are impresionantul numar de 156 de milioane de fani care ii urmaresc activitatea in mediul online. Cu toate acestea, artista nu a mai fost atat de activa pe retelele sociale, iar motivul este bine intemeiat.

Selena Gomez a fost invitata in emisiunea LIVE With Kelly and Ryan saptamana aceasta si a explicat de ce nu mai foloseste retelele sociale in mod frecvent, transmite Elle Romania. „O faceam foarte mult inainte, dar cred ca a devenit foarte nesanatos, cred, personal, pentru tineri, inclusiv eu, sa petreaca o buna parte din timp citind toate acele comentarii, lasandu-le sa ii afecteze. Pe mine m-au afectat. M-au deprimat. M-au facut sa nu am o parere buna despre mine si sa ma uit la corpul meu intr-un mod diferit si tot felul de lucruri”, a explicat Selena.

In prezent, artista nici macar nu are aplicatiile descarcate in telefon: „Le am pe telefonul altcuiva. Iar daca simt ca vreau sa le transmit ceva fanilor mei, atunci le folosesc.” Nu este prima data cand Selena Gomez vorbeste despre impactul pe care social media il are asupra oamenilor. Artista a fost prezenta anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes si a deschis subiectul in timpul unei conferinte de presa. „Cred ca este aproape imposibil sa cream o siguranta. Nu fac o multime de fotografii fara sens. Ma sperie. Le intalnesc pe aceste fete in turnee si sunt devastate, se confrunta cu bullying-ul si nu pot sa-si foloseasca vocea. Poate fi minunat in unele momente. As fi precauta si v-as spune sa va impuneti niste limite atunci cand le folositi”, a declarat artista.

Selena Gomez are o multime de lucruri pe care sa-si pastreze concentrarea. Artista si-a promovat noul film in care joaca, The Dead Don’t Die si se pregateste sa-si lanseze noul album.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie