01.09.2019
Nu merg cu troleibuzul! Vedetele noastre conduc masini luxoase
Au in posesia lor cele mai noi si scumpe modele de masini, fie ca le-au primit cadou sau au muncit din greu pentru a le achizitiona.

Anastasia Fotachi se poate mandri cu un Mercedes primit cadou in aceasta iarna de la actualul sau iubit, Gabriel Stati.

Diana Rotaru conduce un BMW alb cu un salon din piele rosie.

Citeste si: Dianna Rotaru si-a schimbat bolidul: "L-am cautat pana ce l-am gasit!" Vezi ce bijuterie de lux pastreaza in curte - VIDEO

Victoria Rosca si-a dorit de mult sa intre in randul soferilor, iar procurarea autovehiculului a devenit un adevarat eveniment pentru ea. Actrita conduce acum un Nissan.

Citeste si: Victoria Rosca si-a cumparat masina. „Cand am adus-o acasa, m-am asezat in fata casei pe o scara si-am bocit. Ploua, tuna, scapara, dar pe mine nu ma lua nica.”

Johy Davis si-a luat o masina luxoasa. Acesta nu-si conduce insa singur bolidul.

Citeste si: Johy Davis si-a luat masina luxoasa. „Conduc si eu, dar astazi am sofer, pentru ca am mai multe evenimente."

Magda Burduja (Popusoi) a primit de Ziua Indragostitilor un Audi din partea sotului.

Irina Negara se plimba prin capitala cu un frumos Volvo XC 90.

Hellen Monroe a fost rasfatata din plin de catre sotul ei, astfel ea se afla la volanul unui BMW-X6.

Citeste si: De Valentine's Day, Hellen Monroe a primit in dar un bolid de lux de la sotul ei! Vezi noua bijuterie pe patru roti a bloggeritei - FOTO

Kornelia Stefanet are un sot grijuliu si generos. Interpreta conduce o frumusete de Lexus gri.Citeste si: Kornelia Stefanet – o sotie rasfatata. Aceasta a primit in dar o masina luxoasa. „Multumesc, iubire, pentru bijuteria mea pe patru roti.”

Sursa foto: Facebook.com/Instagram.com

Articole din aceeasi categorie