15.02.2019
De Valentine\'s Day, Hellen Monroe a primit in dar un bolid de lux de la sotul ei! Vezi noua bijuterie pe patru roti a bloggeritei - FOTO
De Ziua Indragostitilor, Hellen Monroe a fost rasfatata din plin de catre sotul ei, judocanul Valeriu Duminica.

Daca pentru unii, Valentine's Day se rezuma la mici atentii, flori sau cine romantice, pentru altii, aceasta zi este celebrata total diferit. Asa cum isi impartaseste toate noutatile cu fanii ei, ieri, bloggerita Hellen Monroe le-a prezentat noua ei bijuterie pe patru roti, primita in dar de la sotul ei.  

Este vorba despre un BMW-X6, de culoare gri si cum era cadou, evident, funda mare, rosie era de nelipsit. Vadit uimita de gestul sotului ei, bruneta s-a pozat alaturi de noua ei masina si a avut si un mesaj dragut: "My Valentine".  


Se pare ca acesta nu a fost singurul cadou, bloggerita s-a ales si cu o pereche de pantofi sclipitori si absolut superbi.  

Amintim ca Hellen si Valeriu si-au unit destinele in luna august 2017. Cuplul a avut o nunta nemaivazuta, cu oaspeti speciali si cantareti de seama. Acestia au dat o petrecere uluitoare, iar tinutele care le-au purtat parca erau de pe cele mai mari podiumuri ale lumii.  

 

Inceputul anului 2019 a adus o mare bucurie in viata indragostitilor. Cei doi au devenit parinti de fetita, pentru prima oara, la data de 06 ianuarie. Bruneta a ales sa nasca in America, intr-un spital din Boston, Cambridge. 

Sursa foto: Facebook.com


Articole din aceeasi categorie