04.06.2019
Luna PRIDE. Ducii de Sussex, sustinatori ai comunitatii GAY alaturi de staruri precum Beyonce si Taylor Swift
Dupa protestele LGBTQ de acum 50 de ani, au luat nastere paradele Pride, iar fostul presedinte Bill Clinton a declarat, in urma cu 20 de ani, luna iunie ca fiind Luna Pride. Incepand cu 2009, Barack Obama a continuat traditia de-a celebra diversitatea, iar vedetele se numara si ele printre sustinatorii LGBTQ.

Meghan Markle & Printul Harry

Este inceputul lunii iunie si Ducii de Sussex n-au uitat sa transmita un mesaj emotionant adresat comunitatii gay. Meghan si Harry au postat pe pagina lor de Instagram un colaj cu imagini – printre care s-a numarat si regretata Printesa Diana – care celebreaza egalitatea intre oameni indiferent de preferintele lor sexuale.

„In cursul lunii iunie evidentiem cu mandrie MINDRIA (pride)”, a scris cuplul regal pe curcubeul pe care au postat imaginile considerate relevante. „Luna aceasta, sustinem conturile online care sprijina comunitatea LGBTQ+, cu mic, cu mare, familiile lor si prietenii, conturile care invata din trecut, dar privesc cu incredere in viitor.” Iar, in finalul mesajului, Meghan si Harry au tinut sa se adreseze in mod direct celor care fac parte din comunitatea LGBTQ: „Suntem alaturi de voi si va sustinem. Pentru ca e foarte simplu: dragostea e dragoste.”  

Taylor Swift

Zilele trecute, blondina s-a suit pe scena imbracata ca un curcubeu, in timp ce a cantat cel mai recent single al ei, ME!. Inainte de-a incepe primele acorduri din Delicate, Taylor a vorbit despre celebrarea Lunii Pride si despre egalitate, facand referire si la petitia ei de pe Change.org: „Multe dintre cantecele mele sunt despre dragoste si eu cred ca, indiferent pe cine iubesti si cum ajungi sa te identifici, ar trebui sa iti poti trai viata exact asa cum iti doresti. Si ar trebui, de asemenea, sa ai aceleasi drepturi ca restul lumii.”

Mariah Carey

Diva suprema este adulata de un numar impresionant de homosexuali si ea stie foarte bine acest lucru, motiv pentru care a imbracat un tricou pe care scrie, in culorile curcubeului, PRIDE, s-a lasat pozata in el si a postat apoi fotografia pe conturile ei din social media.  

Beyonce

Familia Knowles-Carter a organizat, weekendul trecut, un eveniment aflat la a treia sa editie deja, denumit Wearable Art Gala, care are ca scop sustinerea activitatii galeriei lor non profit si a salii lor de evenimente si care a avut o tema mai mult decat graitoare - „A Journey to the Pride Lands” (o calatorie pe taramul mandriei). Gala cu pricina a fost gazduit de mama cantaretei, Tina Knowles si de sotul ei, Richard Lawson, insa intreaga familie VIP a fost prezenta. 

Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce si a proaspatului miliardar Jay-Z, a optat pentru o tinuta Pride Rock, adica o rochie de un galben intens, care a captat toate privirile, si o coroana asemanatoare cu cea pe care mama ei a purtat-o pe scena Grammy 2017.

Tema petrecerii e posibil sa faca referire la Luna Pride, dar si la remake-ul The Lion King, pentru care vedeta isi va imprumuta vocea. Oricum Beyonce se numara si ea printre divele care au mare succes in randul comunitatii gay si e cunoscuta ca o sustinatoare ferventa a egalitatii. 

Citeste si: Legendarul desen animat „Lion King” tot mai aproape de data lansarii. Ultima tinuta a lui Beyonce si ficei ei, Blue Ivy, sunt o confirmare a acestui fapt.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie