11.04.2019
Irina Tarasiuk si Serghei Kovalski – intr-o calatorie memorabila in Egipt! Cei doi pregatesc o adevarata surpriza
Cuplul a ales una dintre cele mai populare destinatii pentru noul lor proiect. Pe langa munca asidua, sotii reusesc si sa se relaxeze de minune.

Trupa Lume, formata din interpreta Irina Tarasiuk si sotul ei, Serghei Kovalski, pregateste o noua productie muzicala. Acestia au hotarat sa filmeze videoclipul tocmai in Egipt, la Sharm El Sheikh. Se pare ca le reuseste de minune, pentru ca tinerii nu ezita sa imparta emotiile si trairile lor cu followerii. Acestia povestesc pe retelele de socializare cum evolueaza lucrurile, ce reusesc sa faca, unde merg si cum li se pare acel popor.

In timpul filmarilor, oamenii se apropiau sa faca fotografii cu noi si ne felicitau cu ocazia casatoriei. Ohhh, a fost foarte vesel.”, a scris Irina. Internautii s-au grabit sa comenteze: „Sunteti minunati.”, „Astept cu nerabdare noua voastra piesa.”, „Frumosi ca intotdeauna.”.

Sotii imbina cu armonie munca cu odihna, acestia reusesc nu doar sa filmeze noul lor videoclip, dar si sa mearga in diferite locatii, sa se bronzeze si sa se bucure de valurile marii.  

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie