20.05.2019
Femei de succes: Victoria Goncear – directorul centrului de recuperare Kinezis-Vita: „O afacere care sa functioneze are nevoie de procese si proceduri care sa asigure rezultat si eficienta.”
Si-a inceput cariera in urma cu doi ani, atunci cand mama ei s-a confruntat cu dureri de spate acute, care practic o imobilizau. De atunci, a inteles ca aceasta meserie este extrem de utila oamenilor, lucru care au motivat-o sa continue aceasta cale.

Este hotarata sa atinga cele mai inalte culmi ale succesului, iar pentru asta munceste mult si depune in tot ce face atat talent, cat si mult suflet. Cunoaste-o pe Victoria Goncear in interviul ce urmeaza.

Cand si cum a inceput cariera ta? De ce ai ales anume acest domeniu?

Cariera mea a inceput acum 2 ani, atunci cand mama mea s-a confruntat cu o durere acuta de spate, care practic o imobiliza. In acea perioada domnul doctor Viorel Mastac, medic kinetoterapeut, a fost cel care a putut gasi solutia si tratamentul potrivit si mama a reusit sa se trateze in timp util si eficient.

Acest domeniu a fost ales, ca si consecinta, intrucat am realizat cat de util poate fi acesta pentru oameni si cum putem ajuta persoanele care au probleme mari cu aparatul locomotor.

Ce presupune munca ta?

Munca mea presupune administrarea si organizarea functionalitatii clinicii si echipei mele.

Ce ai spune despre tine, daca ar trebui sa te descrii in cateva cuvinte?

As spune ca sunt cineva care simte nevoia sa aduca rezultate. Sunt hotarata sa-mi desfasor bine munca mea si sa-mi dezvolt o cariera de succes, precum si sa ajut clinica sa lucreze intr-un mod cat mai competitiv.”

Ce iti place cel mai mult la cariera ta de pana acum? Cum ti-ai dat seama ca aceasta este meseria potrivita pentru tine?

Cel mai mult in cariera mea imi place misiunea, care s-a conturat din toate activitatile si anume serviciile care le oferim noi pentru pacientii nostri, de cele mai multe ori acestea fiind solutia si salvarea pe care o cauta cu disperare.

Care este cea mai frumoasa amintire a ta legata de tine in companie?

Cea mai frumoasa amintire a mea este, petrecerea de primul an de activitate si nu ma refer in niciun caz la petrecerea in sine, dar la realizarea si sutele de pacienti cu adevarat fericiti care ne motiveaza sa mergem mai departe si sa facem mai mult.

Ai vreun sfat pentru femeile care isi doresc o cariera la fel ca a ta?

Aceasta meserie este potrivita pentru mine, intrucat aceasta s-a transformat in timp in pasiune, pentru ca eu pot face ca lucrurile sa se miste la propriu si la figurat.

O cariera la fel ca a mea nu vor putea avea apriori, pentru ca oamenii sunt diferiti si au scopuri si expertiza diferita, insa un sfat ar fi: sa isi doreasca foarte mult sa reuseasca si sa fie gata de aventura antreprenoriatului.

Care sunt pasiunile, hobby-urile tale? Ce-ti place sa faci in timpul liber?

Pasiunea mea este jobul meu, la fel, imi place sa calatoresc si sa capat noi experiente. Timpul meu liber il dedic familiei mele si mai ales fiicei mele, de la care invat zilnic.

Cum arata o zi perfecta pentru tine?

O zi perfecta inseamna o zi productiva.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodata, din punct de vedere profesional?

Cel mai frumos compliment a fost cuvantul: Multumesc! – de la pacienti si rudele lor, asta e rodul muncii mele.

Daca te-ai intalni acum cu tine la inceput de cariera, ce ti-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viata la care ai ajuns acum.

Daca mi-as da un sfat retrospectiv, mi-as spune: O afacere care sa functioneze are nevoie de procese si proceduri care sa asigure rezultat si eficienta

Tu cat de motivat esti sa te dezvolti pe plan profesional? 

Citeste si: Femei de succes: Rodica si Daniela Fortuna - fondatoarele Fortuna Sisters: „Primim satisfactie din zambetul si fericirea femeilor ce ne poarta creatiile.”

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Arhiva personala, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie