03.05.2019
Femei de succes: Rodica si Daniela Fortuna – fondatoarele Fortuna Sisters. „Primim satisfactie din zambetul si fericirea femeilor ce ne poarta creatiile.”
Pentru ele, lumea modei este un taram aparte care le-a dat aripi si inspiratie sa creeze rochii de mireasa cu personalitate.

Pasionate de fashion inca din copilarie si mereu in pas cu moda, Rodica si Daniela au initiat o afacere in acest domeniu, care astazi, nu doar ca le aduce profit, ci si o satisfactie enorma.

Cand si cum a inceput cariera voastra?

Candva totul era un hobby, eram pasionate de lumea modei si pentru ca piesele vestimentare, ce erau in comert, nu erau pe gustul nostru am inceput a coase acasa. Mama fiind din acelasi domeniu ne invata constructia si modelarea corecta a hainelor. Toate acestea avand loc prin anul 2010, pe atunci fiind inca eleve.

De ce ati ales anume acest domeniu?

Cand a venit momentul ca Rodica sa fie mireasa, ea a decis sa-si confectioneze singura rochia. Fiind prima rochie de mireasa pe care am cusut-o, procesul a fost destul de greu si indelungat, dar foarte interesant. De aici a si inceput dorinta de a merge anume pe aceast segment, poate unul dificil, dar care iti aduce o satisfactie enorma.

Ce presupune munca voastra?

La moment suntem designeri vestimentari, ne ocupam de schitarea si stilizarea rochiilor care merg mai apoi la realizarea ideii pe viu – elaborare sablon, croire, asamblare, decorare.

Ce ati spune despre voi, daca ar trebui sa va descrieti in cateva cuvinte?

Creative, responsabile, pedante, prietenoase si un pic nebunatice.

Ce va place cel mai mult la cariera voastra de pana acum?

Satisfactia o primim din zambetul si fericirea femeilor ce ne poarta creatiile, ne place mult sa vedem rezultatul final al rochiilor care la inceput erau doar in imaginatia noastra. Nu in cele din urma, suntem foarte entuziasmate ca avem sansa de a aduce un suflu nou in lumea modei autohtone.

Care este cea mai frumoasa amintire a voastra legata de voi in companie?

Momentul de neuitat si emotiile traite la maximum ce vor ramaine mereu cu noi si ne-au marcat a fost prima iesire pe scena cu prima colectie semnata „Fortuna Sisters”.

Cum v-ati dat seama ca aceasta este meseria potrivita pentru voi?

Admiratia si aprecierea publicului ne-au oferit increderea in sine si ne-a motivat sa ne dezvoltam mai departe si sa uimim cu creatii inedite.

Aveti vreun sfat pentru femeile care isi doresc o cariera la fel ca a voastra?

Daca ar fi sa oferim un sfat femeilor ce isi doresc sa devina designeri vestimentari, ar fi imiplicarea cu suflet, gasirea propriului stil si incredere in fortele proprii.

Care sunt pasiunile, hobby-urile voastre? Ce va place sa faceti in timpul liber?

Suntem adepte ale unui stil de viata sanatos, de aceea alegem sa facem sport. Aici este locul unde ne putem elibera de emotiile negative si stresuri. Din pacate, timp liber avem putin, insa atunci cand avem ocazia, adoram sa calatorim, sa vizitam locuri noi, astfel gasind noi surse de inspiratie.

Cum arata o zi perfecta pentru voi?

O zi perfecta este atunci cind task-urile propuse au fost realizate la timp si clientele noastre pleaca multumite si entuziasmate din showroomul nostru.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ati primit vreodata, din punct de vedere profesional?

Unul dintre cele mai placute complimente primite vreodata a fost - „Creatiile voastre sunt adevarate opere de arta!'”

Daca v-ati intalni acum cu voi la inceput de cariera, ce v-ati spune? Un sfat sau o constatare despre viata la care ati ajuns acum.

Daca am putea sa ne oferim un sfat la inceput de cariera ar fi sa avem mai multa incredere si indrazneala. Caci atunci cand cu adevarat iti doresti, visurile devin realitate indiferent de cat de greu va fi. 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie