16.11.2018
Desi este categorica in privinta acestui lucru, totusi, Sorina Obreja face sacrificii pentru fetita sa: "Doar cand tare vrea Emilia si ma duce de manuta!" - VIDEO
Fructul interzis este intotdeauna mai apetisant. Psihologii sustin ca tot ce este interzis ne mareste curiozitatea si interesul. Afla daca stirista Pro TV faca fata acestei tentatii.

 

Desi au siluete impecabile, totusi se pare ca nici vedetele nu ocolesc, din cand in cand, fast-food-ul. Ne-am intrebat cat de des mananca vedetele? Astfel, am tinut sa aflam daca Sorina Obreja adora sa manance asa gen de alimente. Prezentatoarea Pro TV nu are de ce sa se abtina pentru ca fast-food-ul nu o atrage deloc.

 

Ii face pe plac totusi, din cand in cand, fetitei ei: "Doar cand tare vrea Emilia si ma duce de manuta. "Hai sa mancam un hamburger!" In rest, nu-mi place. Ultima data cand am comandat, l-am gustat si l-am lasat pe masa, pentru ca chiar nu-mi place!"

 

Silueta perfecta cu sacrificii se tine. De asta e convinsa Tatiana Heghea. Are din cand in cand si mici abateri si nu poate trece pe langa localurile fast-food fara sa ia ceva: "Am asa sarbatori in viata mea, nu se intampla des, din toate un pic si in cazul acestor bunatati - foarte rar, dar atunci cand imi permit sunt fericita." Isi tine insa departe copii de astfel de tentatii.

 

Si Lenuta Gheorgita incearca sa stea departe de mancarea nesanatoasa. Iata ce povesteste artista:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com; Instagram.com

Articole din aceeasi categorie