12.07.2019
Nativii din Sagetator sunt sfatuiti, astazi, sa isi pastreze calmul in orice circumstante. Horoscop 12 iulie 2019
Nimic nu este mai frumos decat un compliment venit din dragoste, de la o persoana pe cat de frumoasa, pe atat de sincera. Vedeta zilei: Michelle Rodriguez, actrita americana.

Berbec

Berbecii se pot baza pe sprijinul familiei, daca intervin situatii dificile. Este chiar recomandat sa nu actioneze singuri, in special daca deciziile necesare ar putea afecta alti oameni. Apeleaza cu incredere la parinti sau persoane mai in varsta, a cere sfatul unui om cu experienta nu este o rusine sau o lipsa de curaj, ci un gest de responsabilitate. Si nu uita in nicio clipa ca gura lumii vorbeste mult si, de cele mai multe ori, fara sens.

Taur

Taurii sa nu uite ca, indiferent de efortul depus, exista o limita peste care nu se poate trece. Nu este suficient sa ai o ambitie nemasurata si sa lucrezi ore in sir, uneori sunt situatii in care trebuie sa astepti. Rabdarea este o arma foarte utila, dar putini stiu sa profite de ea. Aduna-ti gandurile si priveste detasat problemele, vei gasi solutii pe care nici macar nu ti le puteai imagina in alte conditii.

Gemeni

Gemenii ar putea deveni victima propriei imaginatii. Fanteziile sunt interesante, dar inutile, daca nu ai o persoana alaturi de care sa le traiesti. Nativii din aceasta zodie ar face bine sa-si foloseasca energia pentru o conversatie fata in fata cu fiinta care le-a furat inima, pentru ca intalnirile romantice nu se organizeaza de la sine. Orice poveste de dragoste incepe cu un prim pas, chiar daca e stangaci.

Rac

Cu prea multe dorinte de indeplinit, Racii risca sa termine ziua cu tolba goala. Atentia le este imprastiata in zeci de locuri, motiv pentru care se apuca de toate, insa nu finalizeaza mai nimic. Din miile de lucruri interesante, nativii din zodia Rac vor fi nevoiti sa aleaga cateva, altfel nu se poate. Valabil mai ales in dragoste.

Leu

Leii sunt cu nervii intinsi, din motive care le scapa si lor. Aceasta stare de indispozitie poate da nastere la stari conflictuale cu persoane de la serviciu, prieteni sau chiar membrii ai familiei. Incearca sa afli de unde provine aceasta suparare, poate sunt anumite dorinte pe care le-ai neglijat in ultima perioada, iar mintea iti da un semnal de alarma.

Fecioara

Fecioarele au unul dintre acele momente in care dezarmeaza cu un simplu compliment. O singura fraza, venita din suflet, cu o sinceritate care copleseste, este suficienta pentru a aprinde scanteia dragostei. Greu de rezistat nativilor din zodia Fecioara, mai ales atunci cand cand se indragosesc si nu ezita sa-si exprime sentimentele in toata splendoarea lor.

Balanta

Balantele ar putea fi nevoite sa faca un compromis care nu le face deloc placere. Uneori, astfel de cedari sunt necesare, pentru ca lucrurile sa mearga inainte. Priveste partea plina a paharului. O solutie, chiar daca starneste mici nemultumiri, este mai buna decat o problema nerezolvata. Cu aceasta ocazie vei putea dobandi si experienta in negociere.

Scorpion

Scorpionii ar face bine sa nu se predea fara o lupta, chiar daca totul pare a fi pierdut. Daca problema e in dragoste, asuma-ti responsabilitatea pentru greseli intr-un mod curajos si spune lucrurilor pe nume, fie si pentru ultima oara. Cine nu mai are nimic de pierdut este un om cu adevarat liber. S-ar putea ca situatia sa se limpezeasca intr-o clipa. Si nu uita sa inveti din aceasta experienta neplacuta.

Sagetator

Nativii din Sagetator sunt sfatuiti, astazi, sa isi pastreze calmul in orice circumstante. Fiti foarte atenti la reactiile pe care le veti avea astazi fata de alte persoane pentru ca exista riscul sa exagerati si sa jigniti fara sa va dati seama. Este foarte important sa ramaneti calmi pentru ca este in avantajul vostru. Tot astazi, trebuie sa faceti un efort pentru a arata celor dragi cat de mult ii iubiti. Va va ajuta sa va restabiliti echilibrul emotional.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor afla, astazi, raspunsul la o intrebare care ii macina de foarte multa vreme. O persoana necunoscuta va va oferi raspunsul pe care il asteptati de mult timp, iar acesta va fi pe placul vostru. De acum inainte, depinde doar de voi cum va veti modela viitorul. Practic, destinul este in mainile voastre! Fiti foarte atenti!

Varsator

Nativii din Varsator vor avea parte, astazi, de o revedere emotionanta. O persoana draga din viata voastra se va intoarce si veti avea ocazia de a petrece timp pretios impreuna. Profitati de aceasta perioada pentru a va exprima sentimentele. Pe alta parte, viata profesionala va fi una extrem de profitabila. Investiti profitul intr-un hobby pentru a va bucura din plin de roadele muncii voastre.

Pesti

Nativii din Pesti isi vor gasi, astazi, sensul vietii. Odata ce va veti trezi in acest loc, veti realiza ca v-ati indragostit iremediabil si nu veti mai dori sa plecati in alta parte. Profitati de timpul liber, faceti ceea ce va place si nu uitati sa traiti. Vremurile pe care le traiti v-au transformat, fara sa vreti, in niste adevarati roboti. Astazi veti afla ce inseamna cu adevarat viata, dar si lucrurile pentru care merita sa traiti.

Articole din aceeasi categorie