07.04.2019
Totul are un pret. Diana Grigor - revoltata la maximum! "Eu din cate stiu, nici mama lui tata nu-i "da" gratuit in ziua de astazi." - VIDEO
Diana Grigor este numai revolta intr-una dintre publicatiile sale pe Instagram. Tupeul unor urmaritori de-ai sai au facut-o sa faca o serie de declaratii taioase .

Mai nou, toti influencerii de pe Instagram isi castiga, in mare parte, bani de buzunar din publicitatea pe care o fac. Ei bine, si Diana Grigor este printre vedetele de la noi care sunt foarte solicitate pe social-media.  


Cu peste 14 000 de urmaritori pe contul sau oficial, tanara este rugata de unii utilizatori sa le faca publicitate. Marea nemultumire a vedetei este ca multi o roaga sa promoveze produsele gratis. Diana si-a spus “of”-ul printr-un mesaj dedicat tuturor celor care-i solicita asa ceva: “Spuneti-mi, va rog, in ziua de azi, cineva da ceva gratuit? Eu din cate stiu, nici mama lui tata nu-i “da” gratis in ziua de azi. Este asa o vorba. Primesc in ultimul timp mesaje de la oameni tupeisti care vor sa le fac publicitate pentru un “te rog”. Da, oameni buni, se fac colaborari, dar nu gratuit, ci in schimbul unei remunerari! Eu sunt socata de oamenii care pe zi ce trece sunt mai tupeisti.”


Spre finalul declaratiei, Diana si-a indemnat urmaritorii, dar si pe cei care-i solicita astfel de colaborari: “Binefaceri din acestea cu “te rog frumos” eu nu fac! Nu va adresati la mine cu asa ceva!”, a punctat interpreta.

Da like paginii nostre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie