14.06.2019
Shakira este insarcinata pentru a treia oara? Iata dovada
Artista columbiana de 42 de ani are deja doi copii cu fotbalistul Gerard Pique, iar unele voci sustin ca ar fi din nou insarcinata.

In absenta unei confirmari sau a unei dezmintiri oficiale din partea cuplului, discutiile se poarta in special pe retelele de socializare, acolo unde Shakira isi delecteaza admiratorii cu fotografii contradictorii.

Mai intai, atat fanii cantaretei cat si presa mondena din Spania au speculat pe marginea felului in care Shakira s-a imbracat la un concert alaturi de Alejandro Sanz. Sud-americanca a ales o tinuta de culoare inchisa care i-a acoperit intreg corpul, mai putin o mica parte a abdomenului, unde se putea remarca o urma discreta de sarcina.

Cateva zile mai tarziu, Shakira a tinut parca sa demonteze intreaga teorie, postand pe Instagram un video sexy, intr-un costum de baie creatie proprie, burtica de gravida fiind de aceasta data inexistenta. In mai putin de 24 de ore, videoul Shakirei a strans aproape 10 milioane de aprecieri.

Shakira e din 2011 intr-o relatie cu fotbalistul Barcelonei Gerard Pique, rodul iubirii dintre ei fiind micutii Milan si Sasha. Dupa doi baietei, probabil ca Shakira si Pique n-ar spune nu unei fetite. Zvonurile privind eventuala sa sarcina vin intr-o perioada complicata pentru Shakira, acuzata de fiscul spaniol de o frauda uriasa, de 14,5 milioane de euro.

Citeste si: Shakira, audiata in procesul de evaziune fiscala. Artista este acuzata ca nu a platit taxe in valoare de 14,5 milioane de euro

Articole din aceeasi categorie