13.07.2019
O mai tii minte pe Sclava Isaura? Cum arata, la 63 de ani, actrita care a dat viata personajului. Ti se strange inima!
La doi ani dupa Revolutie, in Romania a fost difuzata pentru prima data o telenovela sud-americana. „Sclava Isaura” a fost un adevarat fenomen la noi si, chiar daca nu mai retii mare lucru, cu siguranta ai auzit acest nume. Iata cum arata actrita care i-a dat viata frumoasei brunete, la 40 de ani de la incheierea filmarilor. Doar zambetul iti mai aminteste de frumoasa de altadata, pe care aspectul fizic a ajutat-o in cariera, dar nu si-n dragoste!

Poate cea mai faimoasa telenovela a tuturor timpurilor si datorita faptului ca a fost printre primele de gen, „Sclava Isaura” a ajuns in Romania in 1992, dupa ce in Brazilia a aparut in 1976. Un adevarat fenomen in Romania, unii o tinem minte pentru ca am urmarit cele 100 de episoade, altii ca ne-am vazut parintii lipiti de ecranul televizorului, altii doar din auzite. Un lucru e cert: nu exista aproape nimeni care sa nu fi auzit de „Sclava Isaura”.

Actrita care i-a dat viata frumoasei brunete, ce incerca sa scape de un stapan rau, Leoncio Almeida, avea la vremea filmarilor 20 de ani. Azi, Lucelia Santos are 62 de ani si doar zambetul mai aminteste de fermecatoarea actrita de altadata. Lucelia, inca e o celebritate in tara de origine, Brazilia, unde duce o viata plina. Desi nu a renuntat complet la cariera de actrita, vedeta s-a concentrat in ultimii ani pe rolurile de scenarist, producator si regizor. Activa in social media si extrem de dinamica, Lucelia Santos practica budismul si yoga.

In plan sentimental viata nu a fost atat de darnica cu actrita. S-a casatorit in 1982, pentru ca in 1986 sa divorteze si sa renunte cu totul la ideea de dragoste. Lucelia nu a mai avut nicio relatie din 1986, preferand sa-si canalizeze toata energia pe fiul sau, Pedro, care, azi, la 38 de ani, este, de asemenea, un actor de succes.

Articole din aceeasi categorie