29.04.2019
Ksenia Sobciak – in bratele lui Vladimir Zelenski. “Pe genunchii presedintelui…”
Ksenia Sobciak a ales o metode inedita, foarte in stilul ei, de a-l felicita pe noul presedinte al Ucrainei – Vladimir Zelenski.

Dupa ce, pe 21 aprilie, ucrainenii si-au ales noul presedinte, pe Vladimir Zelenski, acesta continua sa primeasca felicitari atat de la oameni simpli, cat si de la celebritati. Cu o felicitare inedita a venit jurnalista Ksenia Sobciak.

Aceasta a postat pe contul sau oficial de Instagram o secventa dintr-o parodie realizata impreuna cu Vladimir Zelenski, pe cand acesta era abia la inceputul carierei sale. Pe langa nota umoristica din imaginile video, Xenia a scris si un mesaj destul de original in descrierea postarii. “Acum chiar pot afirma ferm ca am stat pe genunchii presedintelui! Chiar necunoscute sunt caile Domnului. Felicit intreaga Ucraina cu noul si tanarul presedinte!”, a scris aceasta.

Amintim ca la fel ca si Vladimir Zelenski, Ksenia si-a inaintat candidatura la postul de presedinte, doar ca in Rusia. Potrivit rezultatelor preliminare publicate de catre CEC-ul din Moscova pe 19 martie 2018, Sobciak a acumulat 1, 66% din voturi. 

Sursa foto: Google.com, Sursa video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie