09.05.2019
Constantin Tutu – deranjat de intrebarile despre iubita lui. Mai formeaza cei doi un cuplu?
Politicianul Constantin Tutu si tanara Beatrice Petrachi nu s-au afisat de mult timp impreuna, iar asta a starnit intrebari in randurile internautilor. Acestia se intreaba: mai sunt cei doi impreuna?

Ei bine, ne-am dorit sa limpezim situatia si am incercat sa aflam daca mai este vie flacara iubirii dintre ei. Ce-i drept, Constantin nu a fost foarte vorbaret la acest subiect, ba chiar a parut vizibil deranjat de intrebarea reporteritei, incercand sa schimbe „subtil” tema. Totusi, la insistenta jurnalistei, fostul deputat a spus ca va raspunde la toate intrebarile atunci cand va gasi timp sa vina la emisiunea O Seara Perfecta.

Vara trecuta, democratul si-a prezentat tuturor noua iubita, pe Beatrice Petrachi. Cand bruneta a implinit 20 de ani, Constantin a felicitat-o frumos printr-o postare pe Facebook. „Astazi, vreau sa multumesc unui om special si sa-i spun la multi ani. Beatrice face parte din viata mea si vreau sa-i urez multa sanatate, noroc, dragoste. Imi doresc sa-si realizeze visele si sa ajunga acolo unde merita cu adevarat. Am preferat sa tin acest subiect departe de ochii presei si va ramane in continuare asa. Beatrice, la multi ani!”. Sportivul parea cucerit in totalitate de Beatrice, dar a evitat sa-si expuna relatia in vazul lumii.

Recent, bruneta a fost asaltata de internauti cu critici. Acestia ii reprosau ca este impreuna cu o persoana care nu stie nici sa vorbeaca, nici sa citeasca. Tanara a raspuns: „Daca am ales sa fiu cu cineva, inseamna ca am analizat mult si acea persoana a meritat. Eu respect mult decizia mea si nu am regrete, pentru ca absolut tot ce se intampla in viata noastra este o lectie din care trebuie sa invatam.”

De atunci, relatia celor doi nu a mai intrat in vizorul presei. Ne ramane doar sa banuim statutul acesteia – asta, desigur, pana nu gaseste Constantin Tutu timp sa viziteze studioul O Seara Perfecta.

Sursa foto: Instagram.com/ Constantin Tutu

Articole din aceeasi categorie