24.04.2019
Britney Spears – primele declaratii despre starea ei: „Lucrurile au luat-o razna”
Britney Spears a postat pe social media un mesaj video in care explica fanilor in ce stare se afla.

 „Buna, tuturor celor care isi fac griji pentru mine”, spune Spears in clipul video postat pe Instagram recent. „Totul este bine. Familia mea trece prin niste momente stresante in ultima perioada, asa ca am nevoie de timp sa ma obisnuiesc cu asta. Nu va faceti griji, ma voi intoarce foarte curand”, a adaugat Spears, care a ales sa poarte un top de dantela si sa afiseze un machiaj si o coafura neglijente.

„Am dorit sa va salut pentru ca lucrurile au luat-o razna. Wow! E vorba despre zvonuri, despre amenintari cu moartea la adresa mea si a echipei mele – o gramada de lucruri aiurea au fost spuse. Incerc sa iau o mica pauza sa-mi revin, dar ceea ce se intampla, face lucrurile si mai dificile. Nu credeti chiar tot ceea ce cititi sau auziti”.

Mesajul lui Britney Spears vine dupa ce aceasta a iesit, pentru o zi, din clinica de psihiatrie in care este internata. O sursa apropiata de artista a declarat pentru People ca a fost decizia lui Britney de a cere ajutor specializat.” si-a dat seama ca trebuie sa aiba grija de sanatatea ei si a cautat tratament. Nimeni nu a fortat-o sa se interneze”.

La finalul anului 2018, tatal lui Britney Spears a suferit o perforatie de colon, iar spitalizarea si operatiile care au urmat au afectat-o profund pe Britney, conform unui apropiat al familiei. Acesta a declarat pentru People: „a fost absolut devastata si ingrijorata peste masura”.


Recent, in presa au aparut zvonuri precum ca interpreta ar fi fost internata si tinuta cu forta la un spital de psihiatrie.

Foto: Profimediaimages, Getty

Articole din aceeasi categorie