05.06.2019
Anastasia Fotachi canta „99 de cumatri”. Se visa cantareata, dar…
Acum e una dintre cele mai cotate modele din Moldova, insa doar cu cativa ani in urma, tanara visa la o cariera de succes in muzica.

Dupa ce a obtinut in anul 2015 titlul de „Miss Bikini”, Anastasia Fotachi s-a lansat in modelling, devenind, intr-un timp foarte scurt, cunoscuta si apreciata in acest domeniu. Mai tarziu a inteles ca ocupatia data e una de moment, si nu de viitor si a hotarat ca se va face interpreta. Ba mai mult, era pe punctul de a lansa o melodie insotita de un videoclip.

Ceva timp in urma, tanara a venit la emisiunea O Seara Perfecta si a declarat ca face marea schimbare si ca pregateste surprize pentru public. Uimitor, dar si foarte curajos din partea ei, a incercat in direct sa demonstreze ca are talent si se pricepe de minune la cantat.

A interpretat piesa „Fata mamei, fata tatei” de Gheorghe Topa, „99 de cumatri” de Igor Cuciuc si „Milioane/Iarna” de Nicola. Tot Anastasia a spus ca se vede pe scena si chiar in diverse turnee. Mai multe vezi in videoul ce urmeaza.

Se pare ca viata ei s-a schimbat radical, daca modelul nu si-a indeplinit marele vis. Actualmente este intr-o relatie cu milionarul Gabriel Stati. A renuntat la muzica, iar modellingul a ramas doar o pasiune. Isi alege mult mai atent companiile pentru care lucreaza si brandurile pentru care defileaza sau pozeaza.

Citeste si: Anastasia Fotachi si Gabriel Stati - aparitie de senzatie la concursul Miss Moldova. Cuplul a incercat sa evite camerele de luat vederi

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie