25.05.2019
Anastasia Fotachi si Gabriel Stati – aparitie de senzatie la concursul Miss Moldova. Cuplul a incercat sa evite camerele de luat vederi
Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa fata din tara? Ei bine, raspunsul s-a aflat aseara, cand Miss Moldova a devenit o tanara de 19 ani din regiunea transnistreana.

28 de domnisoara s-au intrecut in frumusete,insa ea a fost cea care s-a remarcat. Elizaveta Cuznetova a devenit Miss Moldova 2019. Tanara are 19 ani si este din Tiraspol. Elizaveta ne va reprezenta tara la concursul international de frumusete „Miss World 2019”. Aceasta a primit in dar, de la organizatori, un certificat la Radinsson Blue de 3000 de lei, un abonament anual la spa si premiul mare – un apartament intr-un complex de elita din Chisinau.

Celelalte participante au luptat din greu pentru marele titlu. Proba costumului de baie s-a dat cu mult jar. Fetele si-au etalat cu mandrie formele senzuale. Urmareste momentul in reportajul ce urmeaza, totodata vezi ce aparitie deosebita au avut modelul Anastasia Fotachi si iubitul ei.

Tie iti place de castigatoarea concursului Miss Moldova?

Citeste si: Cele mai frumoase femei din Moldova. Ele sunt norocoasele care au reusit sa cucereasca titlul de „Miss Moldova” in ultimii 10 ani

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie