25.04.2019
Moldovencele cuceresc lumea! Ecaterina Emilianov a obtinut titlul de „Miss Universitas Moldova 2019”
Miss Universitas este un concurs de frumusete, organizat cu scopul de a promova imaginea studentelor din Republica Moldova si Romania. Anul acesta, Moldova a fost reprezentata de Ecaterina Emilianov. Tanara de 19 ani a reusit sa cucereasca premiul mare.

Pe langa titlul de „Miss Universitas Moldova 2019”, Ecaterina va avea posibilitatea sa calatoreasca la New York pentru a fi prezenta la evenimentele Fashiontv din acest an, de asemenea, ea va reprezenta Moldova la concursul Miss FashionTV Europe 2019 si va participa la evenimentele FashionTV din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo si Grand Prix Abu Dhabi.

In cadrul aceluiasi concurs, moldovencele Ana Cojocaru si Cristina Chisca au fost desemnate Miss Catwalk si respectiv, Miss FTV Model Moldova.

Miss Universitass promoveaza frumusetea, inteligenta si personalitatea studentelor din Republica Moldova si Romania. Pentru a fi admise la concurs, candidatele trebuie sa aiba un aspect fizic placut si armonios, atitudine si spontaneitate in exprimare, sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, si inaltimea de minimum 1, 70 m.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie