11.07.2019
S-a despartit recent de sot, iar acum ne invata cum sa iesim nesifonate din divort
Prezentatorul Gabi Marcu si jurnalista Cristina Evtodii nu mai formeaza o familie. Tanara bloggerita si-a deschis sufletul si a povestit cum a trecut peste aceasta perioada dificila.

Intr-o postare recenta pe pagina sa de Instagram, Cristina a destainuit cauza divortului si cum a reusit aceasta sa treaca peste.

Tradarea niciodata nu este una si tot ea niciodata nu va trece fara urma prin tine”, a destainuit bloggerita.

Clipa despartirii a devenit un adevarat calvar pentru Cristina, care a inteles ca daca nu poate salva casnicia, trebuie sa se salveze pe sine: „Te indemn sa nu stai acasa, sa nu te complaci in starea aia negativa, ci sa lucrezi si sa te salvezi TU pe TINE!”.

Sfatul acesteia catre followerii sai a fost sa mearga la un specialist si sa se regaseasca: „Mergi la psiholog! Apeleaza la un profesionist, cel care te va scoate corect din agonia ce urmeaza...”.

Urmaritorii nu au ramas indiferenti fata de mesajul acesteia si nu au ezitat sa comenteze postarea.

Esti bravo, inca o data ma conving ca barbatii nu pot tine piept unor femei hotarate, puternice si adesea calca pe alaturi. Nu ne putem noi schimba pentru ei, nici nu trebuie.

Atat de tanara, dar deja cu o atata experienta de viata. Iti doresc sa ocolesti oamenii care au tendinta de a trada si tradeaza. Si iti doresc sa fii fericita!”

„Femeie puternica! Dumnezeu sa te pazeasca!”

Gabi Marcu si Cristina Evtodii s-au casatorit in 2016, iar dupa cei 6 ani de relatie acestia au decis sa divorteze.

Citeste si: Dupa ce si-au anuntat divortul, Gabi Marcu si Cristina Evtodii – surprinsi la un eveniment monden. “Dupa 6 ani si jumatate, nu poti sa...”

Articole din aceeasi categorie