28.05.2019
Presa din Rusia: Serghei Lazarev a devenit tatic de fetita. Cum a comentat interpretul
Pe 26 mai, presa rusa a facut publice informatii conform carora cantaretul, reprezentantul Rusiei la Eurovision 2019, Serghei Lazarev, a devenit tatic pentru a doua oara.

Asa cum interpretul nu a anuntat frumosul eveniment, jurnalistii de la „Komsomoliskaya Pravda” si-au dorit sa stie daca zvonurile aparute in presa sunt veridice. Conform canalului de Telegram „Только никому”, in cadrul ceremoniei de inmanare a premiilor RU TV, artistii nu faceau altceva decat sa „digere” stirea-trasnet.

Ei bine, Lazarev pare sa fi pus capat speculatiilor in reactia sa pentru „KP”: „Multumesc pentru informatie. Merg, aleg carnea pentru frigarui si brusc… poc! Sunt tata de fetita. De ce nu gemeni? Presa din nou stie mai bine decat mine ce se intampla in viata artistilor. Cum le place oamenilor sa inventeze chestii despre viata mea personala?”, a comentat Serghei sarcastic.

Totusi, presupunerile presei nu sunt tocmai de condamnat, asta in contexul in care Serghei a anuntat nasterea baietelului sau la doi ani dupa evenimentul propriu-zis, tinand informatia in secret. Amintim ca artistul are un fiu in varsta de 5 anisori, pe nume Nikita.

Sursa foto: Instagram.com/ sergeylazarev

Articole din aceeasi categorie