24.04.2019
Nata Albot – despre baietelul ei, Noah: „A trebuit sa lucram cu buneii si sa-i convingem ca acesta este un prenume.”
Primavara nu e nicaieri ca acasa. De asta s-a convins o data in plus Nata Albot, care a revenit in Moldova. Ea nu a sosit singura insa, ci impreuna cu mezinul Noah, care a facut cunostinta cu bunicii.

Jurnalista este mereu nerabdatoare sa revina la casa parinteasca. „Chisinau este, a fost si intotdeauna va fi acasa. Revin cel putin o data pe an, dar stau luni bune aici. La inceput vin foarte entuziasmata acasa, trec cateva zile si incep sa simt o stare apasatoare si vad foarte putina lume multumita de viata sa.”, marturiseste Nata.

Chiar daca zboruile impreuna cu bebelusii pot fi pline de aventuri, Nata marturiseste ca baietelul ei a fost foarte linistit, astfel incat aceasta a putut si atipi pe cateva clipe. „Ma felicitau insotitoarele de bord ca Noah e foarte cuminte, pe cand in fata doi frati faceau ravagii.”

Noah a fost o adevarata binecuvantare pentru Nata si iubitul ei, Andrei Bolocan, iar alegerea prenumelui baietelului a reprezentat un moment extrem de emotionant pentru cei doi. „Nu am avut cu Andrei niciun moment din acesta de tandrete, sa giugiulim burtica sau chestii de genul dat. Am asteptat sa fim siguri ca totul va fi bine si ca acest copil se va intampla. Atunci cand am inteles ca lucrurile decurg ok ne-am zis: Mai, copilul acesta trebuie sa aiba un nume… si asa s-a nascut Noah. A trebuit sa lucram cu buneii si sa-i convingem ca acesta este un prenume. Famercul lui este ca nu are dezmierdari, pentru ca mie nu imi plac deloc.”

Mai multe despre intoarcerea sa in Moldova si planurile pe care si le-a propus aici, vezi in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com/ Nata Albot

Articole din aceeasi categorie