31.07.2019
Dragostea lor nu a durat mai mult de un an. Top 5 cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Moldova

In lumea showbizului casniciile nu sunt intotdeauna cele mai durabile si cele mai trainice, unele dintre ele rezistand doar cateva luni.

Vedem in continuare cele mai scurte mariaje dintre vedete. 

Viorica Lupu si Sergiu Pavlov

Primii in top sunt interpreta de muzica populara Viorica Lupu si violonistul Sergiu Pavlov. Acestia s-au casatorit in octombrie 2016, iar la cateva luni de la nunta lor au divortat discret. Pana la casatorie cei doi au fost intr-o relatie de aproximativ 8 ani. Viorica a fost cea care a cerut divortul, mentionand ca nu a putut trece peste tradare. 

Citeste si: Impreuna de decenii! Cupluri din Moldova care demonstreaza ca dragostea poate dura o viata

Felicia Sirbu si Eugen Poplinskyi

Un mariaj de scurta durata au avut si Felicia Sirbu si omul de afaceri ucrainean, Eugen Poplinskyi. Cei doi s-au casatorit in iunie 2016 si s-au despartit dupa un an si cateva luni. In urma casniciei lor a venit pe lume Casandra. Acum Felicia Sarbu este intr-o relatie cu regizorul Roman Burlaca. 

Citeste si: Frumusete, talent si faima – le au pe toate! Top 5 cele mai frumoase cupluri celebre de la noi

Natalia Moraru si Radu Leonti

Casatoria celor doi a avut loc in luna iunie a anului 2016, la doar trei luni de la inceputul relatiei si se pare ca s-au cam grabit. Asta pentru ca mariajul dintre interpreta Natalia Moraru si Radu Leonti nu a durat decat un an. 

Citeste si: Cupluri celebre de la noi care sfideaza regula inaltimii! Vezi cati centimetri le despart pe vedetele minione de partenerii lor - VIDEOCupluri celebre de la noi care sfideaza regula inaltimii!

Adrian Ursu si Doina Cernavca 

In luna aprilie 2009 Adrian Ursu si Doina Cernavca isi jurau iubire vesnica. Dupa un an si jumatate de casnicie insa, interpretul a anunta ca nu mai este impreuna cu Doina.

In 2013 el s-a casatorit cu Irina Negara, iar in octobrie ei au devenit parinti de fetita. 

Citeste si: Impreuna acasa si pe scena! Unele dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din showbizul de la noi care combina armonios cariera cu viata de familie

Laura Vetty si Alexandru Filip

Un mariaj destul de scurt a avut si Laura Vetty. Interpreta a fost casatorita cu Alexandru Filip. Cei doi au divortat in toamna anului 2014, la 2 ani de la casatorie si au impreuna o fetita, Maya.


Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie