10.07.2019
Frumusete, talent si faima – le au pe toate! Top 5 cele mai frumoase cupluri celebre de la noi
Cand ii vezi impreuna nu ai cum sa nu ii admiri. Sunt nu doar talentati, dar si frumosi, ii cunoaste toata lumea si arata senzational cand merg la brat. Ei sunt dovada ca intr-o casa e loc de doua vedete si ca oamenii din acelasi mediu se inteleg de minune. Vezi in continuare cele mai frumoase cupluri de vedete de la noi.

Iurie Gologan si Daniela Burlaca

Sunt impreuna de 15 ani. S-au cunoscut in primul an de facultate, in septembrie 2004, iar la sfarsitul aceluiasi an au devenit sot si sotie. El avea 20 de ani, iar ea - 18. S-au maturizat si si-au construit cariere de succes impreuna. Expresivi, carismatici si eleganti, oriune apar impreuna, pe scena teatrului Geneza Art sau la evenimente mondene, atrag atentia. Cei doi au o fetita, Milissa-Alexandrina, care vrea sa devina si ea actrita.

Marcel si Cornelia Stefanet

Sunt unul dintre cele mai frumoase, dar si trainice cupluri de la noi. Desi relatia lor era privita cu suspiciune din cauza diferentei de varsta de 18 ani, cei doi fac in septembrie 9 ani de casnicie. S-au cunoscut pe cand Cornelia era in trupa Milenium, iar Marcel s-a indragostit de talentul, dar si frumusetea acesteia, iar de atunci sunt de nedespartit. Daca stai in preajma lor nu ai cum sa nu observi cat de mult se iubesc. Cuplul are o fetita pe nume Alexandra.

Adrian Ursu si Irina Negara

A ales-o sa fie protagonista unuia dintre videoclipurile lui, dar i-a devenit sotie. Adrian Ursu si Irina Negara formeaza de aproape 6 ani unul dintre cele mai frumoase si fericite cupluri de la noi. Cei doi arata bine si armonios impreuna, chiar daca Irina e cu un centimetru mai inalta. Irina si Adrian sunt parintii unei fetite, Maria-Andreea.

Mihail Dogotari si Valentina Nafornita

Sunt un cuplu elegant pe scena si dincolo de ea. S-au cunoscut insa pe cand nici nu visau la scene mari, in timpul studentiei si sunt impreuna de 16 ani. Doi oameni de succes sub acelasi acoperis e succes la patrat, considera cei doi.

Smally si Gloria Gorceag

Se iubesc mult si sunt un cuplu foarte frumos. S-au cunoscut prima data la un concert, dar a fost nevoie de inca doi ani ca dragostea lor sa se aprinda. Gloria este interpreta si prezentatoare, iar Smally canta, scrie versuri, dar este si producator muzical. S-au casatorit in 2017, dupa 7 ani de relatie, iar acum un an au deveni parinti pentru prima data.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie