05.06.2019
Cu ce se ocupa fiul lui Liviu Dragnea. La 30 de ani, invarte averi, are un club de fotbal si o nevasta frumoasa
Dupa ce zilele trecute Liviu Dragnea a fost inchis la Penitenciarul Rahova, unul dintre primii vizitatori a fost fiul sau, Valentin Dragnea.

Cu doar patru ani mai in varsta decat iubita tatalui sau, Valentin este milionar la 30 de ani. Viva.ro dezvaluie cu ce se ocupa si cum sta cu dragostea acesta.

Liviu Dragnea a fost vizitat zilele trecute la Penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tanase, si fiul lui, Valentin, aproape de aceeasi varsta cu Irina. Pe numele complet – Valentin Ștefan Dragnea, acesta are, la 30 de ani, cateva afaceri infloritoare. Conform Economica.net, tanarul a ajuns pe locul 15 in topul celor mai mari proprietari de terenuri din Romania. De asemenea, Valentin finateaza clubul de fotbal Turris Turnu Magurele, cu care a si promovat recent in liga secunda.

Pe cat de bine ii merge in afaceri, pe atat de bine in merge si in dragoste fiului liderului PSD. In urma cu aproape un an, in august 2018, Valentin Dragnea si-a unit destinele cu o tanara extrem de atractiva, Alexandra Tatulescu.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie